Roofvogels van Europa

Roofvogels van Europa - Theodor Mebs | Highergroundnb.org

...t beginners en gevorderden bij het herkennen van de vliegbeelden van de 60 roofvogelsoorten van onze regio: Europa, Noord-Afrika en Midden- tot Centraal-Azië ... Roofvogels en Uilen van Europa - Webshop Natuurfotografie.nl ... . Het is de grootste roofvogel van Europa! Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. roofvogel snavel vogel roofdier vleugel Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete video's gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video's en kijk ... De grootste roofvogel van Europa is gisteren op tal van plaatsen in Brabant gespot. Het gaat om een zeldzame lammergier. Zijn vleugels hebben een spanwijd ... Recensie: Roofvogels van Europa, Noord Afrika en het ... ... ... De grootste roofvogel van Europa is gisteren op tal van plaatsen in Brabant gespot. Het gaat om een zeldzame lammergier. Zijn vleugels hebben een spanwijdte van bijna drie meter. Roofvogels van Europa van Theodor Mets en Daniel Schmidt is het meest uitgebreide naslagwerk over de 45 soorten roofvogels die in Europa voorkomen. Kenmerken, verspreiding, habitat, populatie, territorium, gedrag, geluid, voedsel, voortplanting: alles komt tot in detail aan bod. Met meer dan 700 verhelderende illustraties en schitterende kleurenfoto's voor herkenning en determinatie. In Roofvogels en uilen in Europa publiceren tientallen gerenommeerde fotograferen uit verschillende landen foto's van alle voorkomende soorten in Europa. De foto's zijn werkelijk schitterend te noemen. Naast de foto bevat Roofvogels en uilen in Europa ook korte, informatieve teksten over verspreiding, gedrag en wetenswaardigheden. Meer dan honderdvijftig soorten zijn opgenomen. Roofvogels en Uilen van Noordwest-Europa. Beoordeeld met 8.7/10 - Steun Vogelbescherming - Gratis bezorgd - 10% ledenkorting....

INFORMATIE

AUTEUR
Theodor Mebs
DIMENSIE
9,61 MB
BESTANDSNAAM
Roofvogels van Europa.pdf

OMSCHRIJVING

Roofvogels van Europa van Theodor Mets en Daniel Schmidt is het meest uitgebreide naslagwerk over de 45 soorten roofvogels die in Europa voorkomen. Kenmerken, verspreiding, habitat, populatie, territorium, gedrag, geluid, voedsel, voortplanting: alles komt tot in detail aan bod. Met meer dan 700 verhelderende illustraties en schitterende kleurenfoto's voor herkenning en determinatie. Hij is speciaal voor Nederland en Vlaanderen bewerkt en geactualiseerd. Deze herziene editie heeft een handzame integraalband. Een must have voor alle vogelliefhebbers en roofvogeldeskundigen.

Wil je het boek lezen?Roofvogels van Europa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theodor Mebs. Lezen Roofvogels van Europa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN