Kern van de zaak

Kern van de zaak - Maaike Vrenken | Highergroundnb.org

... Als meeloper help ik mensen betekenis te geven aan hun werk en leven ... Bertrand Russell college Kern van de zaak - Bertrand ... ... . Op welk vlak wil jij naar de kern van de zaak? "kern van de zaak" Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden De kern van de zaak. Een talkshow die echt de diepte in gaat en jongeren centraal stelt. En politici inspireert te vertellen waar ze het echt voor doen. 1.2 miljoen jongeren mogen in 2019 voor het eerst stemmen. Veel van hen vinden politiek niet belangrijk. Daarom maken wij een ... Kern van de Zaak | Digitale lessen voor het basisonderwijs ... . Veel van hen vinden politiek niet belangrijk. Daarom maken wij een vlotte, interactieve talkshow. Kern van de zaak Waarde(n)vol zijn en blijven. Auteurs: Maaike Vrenken | Maurits Hoefnagels. Paperback, 15,5 x 23,3 cm, 200 pagina's, zwart-wit, Nederlands, Bestel boek € 20,00. Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld ... Online vertaalwoordenboek. ES:kern van de zaak. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. De kern van de zaak ligt altijd buiten kantoortijd. De dood ook. In De Appel, sinds kort in een nieuwe behuizing, is tot en met 8 mei een aantal werken van Absalon opgesteld. De ruimten worden er nog witter van dan ze al waren. Op het eerste gezicht lijken de werken oefeningen in sensorische deprivatie, zoals dat heet. De Kern van de Zaak; maandelijks systemische themavond; 8-dgs Verbindend & Persoonlijk Leiderschap; 12-dgs Systemisch Leiderschap & inzicht in Team- en Werkdynamieken; Coaching & Persoonlijke Groei. Lifecoach; Kompasavond - opstellingenavond; Training "Jij en Jouw Kompas" Workshop "De vrouw die ik ben en de moeder-dochterrelatie als bron" Kern van de Zaak. De basis van het blad; iedere maand wisselende thema's; Deze maand kalenders en agenda's. Kansen met kalenders en agenda's. Dinsdag 08 april 2014. De digitalisering zet steeds verder door. Dat kan ook niet anders: computers zijn het beste hulpmiddel voor de mens....

INFORMATIE

AUTEUR
Maaike Vrenken
DIMENSIE
4,49 MB
BESTANDSNAAM
Kern van de zaak.pdf

OMSCHRIJVING

'Wat maakt dat je échte waarde creëert voor je klanten en daar blijvend succes in kunt boeken?'Menigeen voelt wel aan dat oude manieren van organiseren en waarde creëren niet meer toereikend zijn. In het actuele krachtenveld is bijna elke organisatie gedwongen zich af te vragen: "Hoe overleef ik?' Ook gerenommeerde bedrijven zijn in de afgelopen jaren ten gronde gegaan. Hoe komt dit, maar vooral: hoe vind je (weer) bestaansrecht? De auteurs denken het antwoord te hebben gevonden met True-Value-Connection: een filosofie en een model die zij in dit boek introduceren. Het TVC-model is een oproep fundamentele vragen te stellen over de grond onder je bestaan. In wezen draait het om drie dingen: echtheid, waarde(n) en verbinding.Dit boek kan worden gelezen als een managementboek – hoe organisaties waarde(n)vol te maken voor de toekomst – maar ook als een boek over persoonlijk leiderschap en effectiviteit – hoe je te verbinden met dat wat er voor jou écht toe doet.Maaike Vrenken (1973) startte in 2017 met ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven haar eigen zaak: Sprakeloos advies. Maaike werkt altijd met de klant in het hart en helpt mensen en organisaties dat te adopteren.Maurits Hoefnagels (1956) beëindigde in 2017 zijn werkzame leven in traditionele zin en richtte zijn drijvende kracht op de totstandkoming van dit boek. Met klanten en mensen zal hij zich altijd verbonden blijven voelen.

Wil je het boek lezen?Kern van de zaak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maaike Vrenken. Lezen Kern van de zaak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN