Zin houden in je werk

Zin houden in je werk - Godelieve Meeuwissen | Highergroundnb.org

...at ze zien hoe je op drie niveaus - individueel, voor je team en als organisatie - maatregelen kunt nemen om met ... Zin houden in je werk, Godelieve Meeuwissen - Paperback ... ... ... Wanneer je je eigen talent heel goed kent is het veel makkelijker om zin te houden in je werk. En het is op iedereen in je organisatie van toepassing. De operationeel directeur heeft bijvoorbeeld het talent 'optimaliseren,' een teamleider het talent 'aanmoedigen' en een van de receptionistes het talent 'vliegende keep'. Zin houden in je werk. Boeken bij dit artikel. Inspirerend leiderschap op afstand. Godelieve Meeuwissen. rating ... Nieuws en Agenda | I-Opener - 100 coachingsgasten in 10 ... ... . Zin houden in je werk. Boeken bij dit artikel. Inspirerend leiderschap op afstand. Godelieve Meeuwissen. rating (12) € 20,00 + bestellen. Verwante artikelen. recensie. Zin houden in je werk - 'Eerder herkennen en tijdig ingrijpen' Best gelezen in actueel. preview. 17 april 2020. - Voor projecten rondom 'Zin in je werk hebben en houden' of 'Van betekenis zijn na je werkzame leven", mag je me altijd benaderen. Ik denk graag met je mee om vanuit mijn expertise bij te dragen. Dit kan zowel in Nederland als Portugal. Individuele Coachingsreizen in Portugal Groepsreizen Portugal - Re-Vitalise-Retreat in Portugal 14 t/m 21 ... Zin houden in je werk (eBook) Godelieve Meeuwissen is een geweldige auteur. Download en lees het boek Zin houden in je werk op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Zin houden in je werk in PDF, ePUB, MOBI. Zin houden in je werk 1e druk is een boek van Godelieve Meeuwissen uitgegeven bij Bigbusinesspublishers. Met dit boek helpt Godelieve Meeuwissen je te ontdekken waarom je niet zo veel zin meer hebt en hoe je het zo snel mogelijk weer krijgt. Wat kun je zelf doen? Zin houden in je werk Zin houden in je werk van Godelieve Meeuwissen, 9789491757518 voor € 20,00 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Werken met zin is fijn voor jezelf, voor je collega's, je organisatie Zin houden in je werk, Godelieve Meeuwissen - Paperback - 9789491757518 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Zin houden in je werk. Iedereen wil op zijn werk op en top uit de verf komen. Die beste versie van jezelf zijn. Succesvol zijn én plezier in je werk hebben. Maar dat is vaak niet het geval. Hoe goed je opleiding ook is, hoe mooi je werkervaring ook is, lang niet iedereen heeft altijd zin in zijn werk. Werken met zin is fijn voor jezelf, voor je collega's, je organisatie en je klant! Zorg daarom dat je geen genoegen neemt met 'het is wel prima zo' op mijn werk. Laat zien wat je in huis hebt en laat je talent ten volle uit de verf komen. Dat is de beste manier om zin te houden in je werk. Godelieve Meeuwissen uit Tiel is trainer, coach en geeft lezingen over zin houden in je werk. Zo'n tien jaar geleden gooide ze zelf het roer om en besloot...

INFORMATIE

AUTEUR
Godelieve Meeuwissen
DIMENSIE
7,54 MB
BESTANDSNAAM
Zin houden in je werk.pdf

OMSCHRIJVING

Zin houden in je werk 1e druk is een boek van Godelieve Meeuwissen uitgegeven bij Bigbusinesspublishers. ISBN 9789491757518 Zo'n 80 procent van de werkenden is niet bevlogen en heeft eigenlijk niet zo veel zin in zijn werk. Dat is doodzonde. Want zin hebben in je werk is een voorwaarde om goed te presteren. Werken met zin is fijn voor jezelf, voor je collega's, je organisatie en je klant!Zorg daarom dat je geen genoegen neemt met 'het is wel prima zo' op mijn werk. Laat zien wat je in huis hebt en laat je talent ten volle uit de verf komen. Dat is de beste manier om zin te houden in je werk.Met dit boek helpt Godelieve Meeuwissen je te ontdekken waarom je niet zo veel zin meer hebt en hoe je het zo snel mogelijk weer krijgt. Wat kun je zelf doen? Hoe werk je met plezier samen? Hoe kun je optimaal leiding geven én leiding krijgen?Met de adviezen, de praktische ideeën en de talloze voorbeelden van de werkvloer in dit boek word je weer die inspirerende collega waarmee anderen graag willen werken. Met plezier én succes als gevolg.

Wil je het boek lezen?Zin houden in je werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Godelieve Meeuwissen. Lezen Zin houden in je werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN