Tweentachtiste Jubileumomnibus

Tweentachtiste Jubileumomnibus - Diverse auteurs | Highergroundnb.org

...is mijn volk. Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen ... bol.com | Jubileumomnibus 133 | 9789020534672 | Boeken ... . INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 5,70 MB BESTANDSNAAM Beste drankjes ter wereld.pdf PUBLICEER DATUM augustus 2016 SCHRIJVER Lonely Planet ISBN 9789021562841 Hallo! Op zoek naar een Donald Duck Pocket/ 213 Op zoek naar oom Dagobert-boek geschreven door auteur Disney? Registreer u op onze website bank72.nl en download gratis boeken! Antiquariaat Het Gelezen Boek Boerhaavestraat 48 1611 ES Bovenkarspel The Netherlands +31 (0)228 518612 Email: [email protected] 'Jubileumomnibus 144' bevat drie romans van grote schri ... Tweentachtiste Jubileumomnibus PDF Download ... .nl 'Jubileumomnibus 144' bevat drie romans van grote schrijfsters, die tot klassiekers mogen worden gerekend in de romantische fictie: 'Sleutel naar het geluk' van Julia Burgers-Drost, 'Zomaar een dak' van Leni Saris en 'De vreemdeling op de Rijnsburghoeve' van Karin Peters. Jubileum onder de jubilea! Jubileumomnibus 125 bevat romans van Henny Thijssing-Boer, Julia Burgers-Drost, Greetje van den Berg, Karin Peters en Gerda van Wageningen. Jazeker: omdat deze omnibus een jubileumeditie is, zijn er vijf complete romans opgenomen! Dat is dus bijna 900 pagina's romantiek van de beste familieromanauteurs van Nederland. Gerda van Wageningen viert veertig jaar auteurschap. In al die jaren schreef ze het indrukwekkende aantal van meer dan 120 romans. Uit dat hele oeuvre kozen haar fans de drie allermooiste romans. Dat zijn geworden 'Het water komt', 'Pleegzuster Anne' en 'Hanna uit de Gorzen'. In deze jubileumomnibus zitten ze alle drie bij elkaar. Het √°llerbeste uit veertig jaar Gerda van Wageningen. 'Jubileumomnibus 146' is een bundeling van drie mooie streek- en familieromans met een novelle en een kort verhaal. De eerste roman, 'Letters in het zand' door Greetje van den Berg, gaat over weduwe Andrea, die verhuist en een bijzondere band opbouwt met haar buurvrouw. Jubileumomnibus 143 bevat de romans 'Beproefd geluk'van Gerda van Wageningen, 'Lonkende toekomst' van Olga van der Meer en 'Vergeten tijd'van Ina van der Beek. De korte verhalen zijn van Marleen Schmitz en Simone Foekens. Een frisse Jubileumomnibus voor een fijne zomer. Jubileumomnibus 143 bevat de romans 'Beproefd geluk'van Gerda van Wageningen, 'Lonkende toekomst' van Olga van der Meer en 'Vergeten tijd'van Ina van der Beek. De korte verhalen zijn van Marleen Schmitz en Simone Foekens. Een frisse Jubileumomnibus voor een fijne zomer. Lees de eerste pagina's. 'Jubileumomnibus 147' is een bundeling van de mooiste romans en verhalen van Nederlandse auteurs. De omnibus gaat van start met 'De molenaarsdochter' van Gerda van Wageningen. Sabina moet een moeilijke beslissing nemen: moet ze haar vaders wil volgen of haar eigen hart? In 'De liefde achterna' van Mary Schoon maakt de vrijgevochten veertiger Willem een bijzondere roadtrip, en leert hij anderen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
7,33 MB
BESTANDSNAAM
Tweentachtiste Jubileumomnibus.pdf

OMSCHRIJVING

Deze omnibus vangt aan met de toptitel Liefde verandert alles van sterauteur Gerda van Wageningen. Willy van Roode schreef het huiveringwekkend mooie De fatale vergissing. De derde complete roman is Weet je niet wat liefde is?, een vergeten parel van Karin Peters. De korte verhalen werden geschreven door Annie Oosterbroek-Dutschun, getiteld Een kruiwagen turf en de onvergetelijke Leni Saris die deze omnibus met het warme verhaal Bruidsjapon afsluit.

Wil je het boek lezen?Tweentachtiste Jubileumomnibus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Tweentachtiste Jubileumomnibus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN