Tuinprojecten Met Steen En Hout

Tuinprojecten Met Steen En Hout - Richard Key | Highergroundnb.org

.../ Deltas / Nederlands / Softcover / Als nieuw ... Eva Ott : Sfeervolle tuinprojecten met hout en steen - www ... ... . Wordt snel en gratis verzonden in een stevige boekverpakking. 1 - 2 weken. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Tuinprojecten om zelf te maken Hout-steen-metaal-glas en mozaïek Dit is het boek waar elke tuinliefhebber van droomt: een schatkamer vol verrassende en toch goed zelf te maken decoraties in de tuin. Inspirerende en verrassende projecten die elke tuin anders maken en een bijzondere meerwaarde geeft. Hout & Steen is verrassend en veelzijdig. V ... Home - Groen, Steen & Hout ... . Hout & Steen is verrassend en veelzijdig. Van idee tot ontwerp en uitvoering. Wij doen het allemaal. Maatwerk is bij ons de standaard. Daarnaast zijn we maatschappelijk betrokken met onze dagbesteding. En tot slot kunt u elk seizoen bij ons terecht voor een verrassende en gezellige workshop. Tuinprojecten met steen en hout | ISBN 9789044703740 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hout en Steen.nl is een inspirerende combinatie van een echte showroom en een internetwinkel. In de showroom kunt u de houten-, laminaat- of PVC vloeren in het echt ervaren. Maar ook kunt u hier een goede indruk krijgen van het het natuursteen en de handgemaakte tegeltjes. U krijgt in de showroom deskundig en vrijblijvend, een […] Vermeulen Steen & Hout staat voor ouderwetse service in een eigentijds jasje. Heeft u vragen? Bel ons dan van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdags van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ook een email sturen voor al uw vragen over tuinhout, sierbestrating, blokhutten en terrasoverkappingen. Aan de slag in eigen tuin? Met wilgentene...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Key
DIMENSIE
4,83 MB
BESTANDSNAAM
Tuinprojecten Met Steen En Hout.pdf

OMSCHRIJVING

Paden - trappen - boorden - patio’s - terrassen.Dit boek toont u tal van mogelijkheden voor verschillende tuinprojecten met steen en hout, die u zelf kunt uitvoeren. Zo kunt u ideeën opdoen voor eenvoudige borders en afwerkingen, maar ook voor grotere projecten als een patio van keien of een trap van hardhout. Door de stijlvolle en afwisselende projecten past dit boek bij elke smaak, zodat u van uw tuin een persoonlijk plekje kunt maken waar u lang plezier van zult hebben. - Een waaier aan rijkelijk geïllustreerde projecten voor iedere tuin en iedere smaak. - Alle fasen, vanaf het ontwerp tot het afgewerkte tuinproject, stap voor stap besproken. - Praktische tips over de juiste keuze, de planning, het onderhoud en de gereedschappen.

Wil je het boek lezen?Tuinprojecten Met Steen En Hout in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Key. Lezen Tuinprojecten Met Steen En Hout Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN