Mijn vader is een dredhoofd

Mijn vader is een dredhoofd - Theo Meijer | Highergroundnb.org

...ader. Vroeger was hij gezellig en grappig, ... Mijn vader is een dredhoofd - leestafel.info ... ... Mijn vader is een dredhoofd | ISBN 9789051162387 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Mijn vader is een dredhoofd (e-boek) door Theo Meijer, EAN 9789051162882. Mijn vader is een dredhoofd. Hoe maak je je vader weer leuk? Thema's: avontuur verandering De elfjarige Fanny baalt van haar chagrijnige vader. Een dredhoofd noemt haar broertje Hiske ... Mijn vader is een dredhoofd - NRC Webwinkel ... . Een dredhoofd noemt haar broertje Hiske hem. Vroeger was hij gezellig en grappig maar nu kan er geen lachje meer af. Als hun moeder erachter komt waarom hij zo doet is de spanning thuis om te snijden. Mijn vader is een dredhoofd direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Mijn vader is een dredhoofd is het debuut van Theo Meijer (1956). Het verhaal heeft een origineel uitgangspunt dat aardig wordt uitgewerkt. Meijer weet mooi de spanning in het gezin Kraaijpoel te omschrijven: de sfeer aan tafel, de tegenstrijdige gevoelens van de kinderen, de woede van de bedrogen moeder en de liefde die deze mensen toch voor elkaar voelen. Mijn vader is een dredhoofd direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Bestel Mijn vader is een dredhoofd van Theo Meijer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Theo Meijer Mijn vader is een dredhoofd . HOME; ZOEKEN op trefwoord; PAASBOEKEN; LITERAIRE TIJDSCHRIFTEN; 50 LEESVRAGEN; POËZIE; THRILLERS; NIEUWE boekrecensies. Archief Schrijvers A; Schrijvers B; Schrijvers C-D; Schrijvers E-F; Schrijvers G; Schrijvers H; Schrijvers I-J; Schrijvers K-L; Schrijvers M; Schrijvers N-O; Schrijvers P-Q; De elfjarige Fanny baalt van haar chagrijnige vader. Een dredhoofd noemt haar broertje Hiske hem. Vroeger was hij gezellig en grappig, maar nu kan er geen lachje meer af. Als hun moeder erachter komt waarom hij zo doet, is de spanning thuis om te snijden. Mijn vader is een dredhoofd book. Read reviews from world's largest community for readers. De elfjarige Fanny en haar broertje Hiske balen van hun chagri... Mijn vader is een dredhoofd Th...

INFORMATIE

AUTEUR
Theo Meijer
DIMENSIE
5,27 MB
BESTANDSNAAM
Mijn vader is een dredhoofd.pdf

OMSCHRIJVING

De elfjarige Fanny en haar broertje Hiske balen van hun chagrijnige vader. Vroeger was hij gezellig en grappig, maar nu kan er geen lachje meer af. Als hun moeder erachter komt waarom hij zo doet, is de spanning thuis om te snijden.Fanny piekert zich suf hoe ze een scheiding kan voorkomen en haar vader kan veranderen. Een wedstrijd op school brengt haar op een idee. Samen met haar vriendje Bart bedenkt ze een 'make-over' in een oude pastorie. Ze haalt haar vader over om eraan mee te doen.Maar dan verschijnt er onverwachts een zwerver in de pastorie. Wie is hij en wat wil hij van de vader van Fanny? De situatie wordt al snel gevaarlijk. Wat als een grap bedoeld was, lijkt op een nachtmerrie uit te lopen.

Wil je het boek lezen?Mijn vader is een dredhoofd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo Meijer. Lezen Mijn vader is een dredhoofd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN