Mijn vader is een dredhoofd

Mijn vader is een dredhoofd - Theo Meijer | Highergroundnb.org

... hated it 2 Stars - I didn't like it 3 Stars - It was OK 4 Stars - I liked it 5 Stars - I loved it ... Mijn vader is een dredhoofd - leestafel.info ... . Please make sure to choose a rating. Theo Meijer Mijn vader is een dredhoofd. Gedrukt boek . De vader van Fanny (11, ik-figuur) en Hiske (9) is de laatste tijd heel chagrijnig. Ze geven hem op voor een 'make-over', maar dat loopt heel anders dan ze hadden gedacht. Vanaf ca. 10 jaar. Genre Kinderboek, Fictie Taal Nederlands Ook beschikbaar als Mijn vader is een dredhoofd (eBook) Hallo! Op zoek naar een Mijn vader is een dredhoofd-boek geschreven door auteur Theo Meijer? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! De elfjarige Fanny en haar broertje Hiske balen van hun chagrijnige ... Mijn vader is een dredhoofd - NRC Webwinkel ... .nl en download gratis boeken! De elfjarige Fanny en haar broertje Hiske balen van hun chagrijnige vader. Mijn vader is een dredhoofd (E-book) E-books kunnen alleen worden gelezen op uw computer, mobiel, tablet of daarvoor geschikte e-readers. Theo Meijer. Beoordeel dit product . Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery. € 5,99. Gemakkelijk downloadbaar...

INFORMATIE

AUTEUR
Theo Meijer
DIMENSIE
8,82 MB
BESTANDSNAAM
Mijn vader is een dredhoofd.pdf

OMSCHRIJVING

De elfjarige Fanny en haar broertje Hiske balen van hun chagrijnige vader. Vroeger was hij gezellig en grappig, maar nu kan er geen lachje meer af. Als hun moeder erachter komt waarom hij zo doet, is de spanning thuis om te snijden.Fanny piekert zich suf hoe ze een scheiding kan voorkomen en haar vader kan veranderen. Een wedstrijd op school brengt haar op een idee. Samen met haar vriendje Bart bedenkt ze een 'make-over' in een oude pastorie. Ze haalt haar vader over om eraan mee te doen.Maar dan verschijnt er onverwachts een zwerver in de pastorie. Wie is hij en wat wil hij van de vader van Fanny? De situatie wordt al snel gevaarlijk. Wat als een grap bedoeld was, lijkt op een nachtmerrie uit te lopen.

Wil je het boek lezen?Mijn vader is een dredhoofd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo Meijer. Lezen Mijn vader is een dredhoofd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN