Je hersens in de pot vinden

Je hersens in de pot vinden - Camiel Wijffels | Highergroundnb.org

...met hersenletsel. Je hersens in de pot vinden ... Boek: Je hersens in de pot vinden - Geschreven door Camiel ... ... ... Ik ligt een tipje van de sluier op, ... Mijn eigen herstelperiode vormt de rode draad door dit verhaal, van Je wordt wakker, via Je komt thuis tot aan Je wegwijzer. Dit boek gaat over hersenletsel in het algemeen en een beroerte in het bijzonder. Het boek Je hersens in de pot vinden, geschreven door Camiel Wijffels, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Je hersens in de pot vinden direct en eenv ... Boek: Je hersens in de pot vinden - Springest ... .95 Je hersens in de pot vinden direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Je hersens in de pot vinden . Als je het allemaal even niet meer weet. Een boek voor volwassenen met hersenletsel. Camiel Wijffels. ... De vrouw van de auteur heeft een dagboek bijgehouden. In het boek worden in een apart kader toepasselijke delen hieruit geciteerd. Daarnaast worden in een ander type kader adviezen nader gestipuleerd. Je hersens in de pot vinden. Samenvatting. In dit boek tracht ik een kijkje te geven in het hoofd van een volwassene met hersenletsel. Ik ligt een tipje van de sluier op, zodat de wereld van mensen met hersenletsel zichtbaar wordt. Vanaf het moment dat de getroffene wakker wordt in het ziekenhuis tot enkele maanden later. Bestel Je hersens in de pot vinden Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Je hersens in de pot vinden Camiel Wijffels • Boek • paperback. Samenvatting . In dit boek tracht ik een kijkje te geven in het hoofd van een volwassene met hersenletsel. Ik ligt een tipje van de sluier op, zodat de wereld van mensen met hersenletsel zichtbaar wordt. Je hersens in de pot vinden als je het allemaal even niet meer weet : een boek voor volwassenen met hersenletsel Camiel Wijffels. Nederlands | Paperback € 17,50 + 35 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis ... Je hersens in de pot vinden Als je het allemaal even niet meer weet. Een boek voor volwassenen met hersenletsel. Camiel Wijffels . In dit boek tracht ik een kijkje te geven in het hoofd van een volwassene met hersenletsel. Ik ligt een ... Je hersens in de pot vinden is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Je hersens in de pot vinden PDF te downloaden op onze website meubelbeursmechelen.be Er zijn ook andere boeken van de auteur Je hersens in de pot vinden Boek "Je hersens in de pot vin...

INFORMATIE

AUTEUR
Camiel Wijffels
DIMENSIE
11,79 MB
BESTANDSNAAM
Je hersens in de pot vinden.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek tracht ik een kijkje te geven in het hoofd van een volwassene met hersenletsel. Ik ligt een tipje van de sluier op, zodat de wereld van mensen met hersenletsel zichtbaar wordt. Vanaf het moment dat de getroffene wakker wordt in het ziekenhuis tot enkele maanden later.Ik spreek uit ervaring, want ik ben zelf getroffen door een ernstig herseninfarct in 1994. Mijn eigen herstelperiode vormt de rode draad door dit verhaal, van Je wordt wakker, via Je komt thuis tot aan Je wegwijzer.Dit boek gaat over hersenletsel in het algemeen en een beroerte in het bijzonder. Bedoeld voor volwassenen met hersenletsel, die aan het begin staan van hun lange weg terug. Een begrijpelijk boek, met veel ervaringsfeiten voor de getroffene en diens partner. Een boek, speciaal voor volwassenen die weer even kind geworden zijn.

Wil je het boek lezen?Je hersens in de pot vinden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Camiel Wijffels. Lezen Je hersens in de pot vinden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN