IJskoud

IJskoud - Suzanne Vermeer | Highergroundnb.org

...P Amsterdam T 020 6939663 E [email protected] ... bol.com | IJskoud (ebook), Jennifer L. Armentrout ... ... .nl ... IJskoud groeit in 2019 uit tot de een na meest succesvolle Nederlandstalige Top 40-hit ooit achter Ik Neem Je Mee (van Gers Pardoel). Eind juli maakt hij met Kris Kross Amsterdam de track Ik Sta Jou Beter. IJskoud Lyrics: Songtekst van Nielson - "IJskoud" / Het is ijskoud / En je woorden maken wolkjes in de lucht / Een rilling loopt een rondje op m'n rug / Als je zegt dat jij niet langer van mij IJskoud van J. Armentrout, een supersexy boek! In IJskou ... Nielson - Ijskoud songtekst | Songteksten.nl - Your Lyrics ... ... . Armentrout, een supersexy boek! In IJskoud komen Sydney en Kyler samen vast te zitten in een skioord. Ze kennen elkaar al van jongs af aan en zijn stiekem verliefd op elkaar. Dat willen ze alleen niet aan de ander laten merken. Maar nu ze nerge...

INFORMATIE

AUTEUR
Suzanne Vermeer
DIMENSIE
12,77 MB
BESTANDSNAAM
IJskoud.pdf

OMSCHRIJVING

In 1993 verdwijnt tijdens nieuwjaarsnacht de zestienjarige Johanna van Vliet op mysterieuze wijze. De politie staat voor een raadsel, het lijkt alsof het meisje in het niets is opgelost. Niemand heeft die bewuste nacht iets gezien en al snel lopen de weinige sporen die er zijn dood.Vijfentwintig jaar na dato verdiept inspecteur Ben de Groot van het coldcaseteam zich opnieuw in de zaak, in een ultieme poging hem alsnog op te lossen. Maar wanneer hij de familie hierover inlicht, lijken Johanna's broer en bejaarde vader onaangenaam verrast door deze ontwikkeling. Johanna's moeder is bijna aan de verdwijning van haar dochter ten onder gegaan, wat voor nut heeft het dan nu om alles weer op te rakelen? Alleen Johanna's nichtje Olivia – die enkele jaren na de verdwijning is geboren – toont interesse in het mysterie rond haar tante. Zij begint haar eigen onderzoek en volgt een spoor dat uiteindelijk strekt tot in Denemarken en Groenland. Maar hoe meer ze ontdekt, hoe meer haar eigen leven in gevaar komt.

Wil je het boek lezen?IJskoud in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne Vermeer. Lezen IJskoud Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN