Etiquette

Etiquette - Marlène De Wouters | Highergroundnb.org

...tes'. Ontdek etiquette in binnen- en buitenland, de geschiedenis en meer! Etiquette De etiquette of het decorum is een geheel van cultuurgebonden beleefdheidsregels en de omgangsvormen ... ETIQUETTE, Brussels - Restaurant Reviews, Photos & Phone ... ... . De kern van de etiquette is: rekening houden met de gevoelens van anderen en met de gebruiken in een samenleving, in alle situaties waarin mensen met elkaar omgaan. Visite, Cadeaus, Klassieke etiquette, Verslavingen, Eten en drinken. Wortels op het menu juni 13, 2020. Geplaatst in Eten en drinken, Visite. 5 reacties. Moeder doet haar eigen zin mei 16, 2020. Geplaatst in Corona, Ouders en volwassen kinderen, Visit ... Etiquette - Moderne Manieren volgens Beatrijs Ritsema ... . Wortels op het menu juni 13, 2020. Geplaatst in Eten en drinken, Visite. 5 reacties. Moeder doet haar eigen zin mei 16, 2020. Geplaatst in Corona, Ouders en volwassen kinderen, Visite, Vrienden en kennissen. 2 reacties. Etiquette: op de etiquette.startpagina.nl staat alles over etiquette en omgangsvormen zowel zakelijk als prive. Define etiquette. etiquette synonyms, etiquette pronunciation, etiquette translation, English dictionary definition of etiquette. n. The practices and forms prescribed by social convention or by authority. n 1. the customs or rules governing behaviour regarded as correct or acceptable... De etiquette heeft duidelijke regels over tafelmanieren. Etiquetteregels aan tafel: algemeen Het is een heel verschil of je aan tafel zit met vrie...

INFORMATIE

AUTEUR
Marlène De Wouters
DIMENSIE
8,69 MB
BESTANDSNAAM
Etiquette.pdf

OMSCHRIJVING

Hoort men zijn GSM steeds af te leggen bij een restaurantbezoek? Mag je een uitnodiging per e-mail versturen of beantwoorden? Hoe nodig ik een ongehuwd paar uit voor een huwelijk? Is het gebruikelijk om goede collega's 's morgens op het werk met een zoen te begroeten? Moet de gastvrouw zich aan tafel als eerste of als laatste bedienen? Mag je een banaan met de handen eten? En hoe moet je gekleed zijn voor een avondje opera?De auteurs van dit boek hebben zich samen gebogen over honderden courante situaties die zich in het dagelijkse leven kunnen voordoen en de vraag hoe men zich daarbij het best gedraagt. Het boeiende spel dat het leven vormt, heeft immers ook zijn eigen regels. Toch wil Marlène de Wouters' Etiquette geen betuttelend boek vol normen, geboden en verboden zijn, maar juist een uitnodiging tot dialoog en respect voor de ander. Savoir-vivre is immers de slagroom op de taart van het leven.In het boek komen volgende onderwerpen aan bod: het gezin, de grote momenten van het leven, feesten, rouw, scheiding en ziekte, het dagelijkse leven, op het werk, schrijven, ontspanning, ontvangsten, aan tafel, het protocol. Marlène de Wouters' Etiquette bevat ook tientallen boeiende terzijdes over de herkomst van bepaalde gebruiken, typische woorden en uitdrukkingen. De originele tekeningen zijn gemaakt door de bekende kunstenaar Charlie Case en de verzorgde vormgeving is van de hand van Antoon De Vijlder.

Wil je het boek lezen?Etiquette in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marlène De Wouters. Lezen Etiquette Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN