De Vertelsels van Baker de Bard

De Vertelsels van Baker de Bard - J.K. Rowling | Highergroundnb.org

...s doorkijkt vind je zeker nog een goed fantasy boek om te lezen ... Uit den Ouden Doosch: J.K. Rowling - De vertelsels van ... ... . De vertelsels van Baker de Bard. In februari 2009 verscheen de Nederlandse vertaling van The Tales of Beedle the Bard. De vertelsels van Baker de Bard is het boek dat Albus Perkamentus naliet aan Hermelien Griffel om Harry Potter te helpen bij het vernietigen van Voldemorts gruzielementen. Het zijn vijf toversprookjes die door Hermelien uit de oorspronkelijke runen zijn vertaald ... De Vertelsels van Baker de Bard De Vertelsels van Baker de ... De Vertelsels van Baker de Bard (echte wereld) | Harry ... ... ... De Vertelsels van Baker de Bard De Vertelsels van Baker de Bard is het boek dat Albus Perkamentus naliet aan Hermelien Griffel om Harry Porter te helpen bij het vernietigen van Voldemorts Gruzielmenten. De vijf toversprookjes zijn uit de oorspronkelijke runen vertaald door Hermelien zelf en geïllustreerd door J.K. Rowling. Een van de zeven handgeschreven exemplaren van The Tales of Beedle the Bard, werd vorig jaar geveild ten behoeve van een goed doel. Internet-boekhandel Amazon kocht het voor het recordbedrag van 2,4 miljoen euro. Na de veiling oefenden fans wereldwijd druk uit op schrijfster J.K. Rowling om De Vertelsels voor een groot publiek beschikbaar te maken. De vertelsels van Baker de Bard is het boek ... De Vertelsels van Baker de Bard - J.K. Rowling - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 De Vertelsels van Baker de Bard - J.K. Rowling - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 De vertelsels van Baker de Bard is het boek dat Albus Perkamentus naliet aan Hermelien Griffel om Harry Potter te helpen bij het vernietigen van Voldemorts gruzielementen. Het zijn vijf toversprookjes die door Hermelien uit de oorspronkelijke runen zijn vertaald, geïllustreerd door J.K. Rowling. De Vertelsels van Baker de Bard is het boek dat Albus Perkamentus naliet aan Hermelien Griffelom Harry Potter te helpen bij het vernietigen van Voldemorts Gruzielementen. De vijf toversprookjes zijn uit de oorspronkelijke runen vertaald door Hermelien zelf en geïllustreerd door J.K. Rowling. De Vertelsels van Baker de Bard van J.K. Rowling (boek, gebonden, ISBN 9789061698890). Een van de zeven handgeschreven exemplaren van The Tales of Beedle the Bard werd vorig jaar geveild ten behoeve van een......

INFORMATIE

AUTEUR
J.K. Rowling
DIMENSIE
9,13 MB
BESTANDSNAAM
De Vertelsels van Baker de Bard.pdf

OMSCHRIJVING

Een van de zeven handgeschreven exemplaren van The Tales of Beedle the Bard werd vorig jaar geveild ten behoeve van een goed doel. Internet-boekhandel Amazon kocht het voor het recordbedrag van 2,4 miljoen euro. Na de veiling oefenden fans wereldwijd druk uit op schrijfster J.K. Rowling om De Vertelsels voor een groot publiek beschikbaar te maken.In februari 2009 verschijnt nu de Nederlandse vertaling van The Tales of Beedle the Bard. De vertelsels van Baker de Bard is het boek dat Albus Perkamentus naliet aan Hermelien Griffel om Harry Potter te helpen bij het vernietigen van Voldemorts gruzielementen. Het zijn vijf toversprookjes die door Hermelien uit de oorspronkelijke runen zijn vertaald, geïllustreerd door J.K. Rowling. Professor Albus Perkamentus voorzag de vertelsels van uitgebreide aantekeningen.J.K. Rowling schenkt de volledige opbrengsten aan de Children's High Level Group, een instelling voor onder andere kinderen die onder slechte omstandigheden in tehuizen moeten leven.

Wil je het boek lezen?De Vertelsels van Baker de Bard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.K. Rowling. Lezen De Vertelsels van Baker de Bard Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN