De Afslankmythe

De Afslankmythe - Tatjana van Strien | Highergroundnb.org

...p eenvoudig tatjana Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online ... Afvallen op maat - Tatjana van Strien - 9789492297174 ... ... . Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Ontvang de beste aanbiedingen, tips en extra's per e-mail. Voornaam. Voornaam. Voornaam bevat ongeldige karakters. Gebruik alleen letters en spaties. Voornaam kan maximaal 12 karakters lang zijn. Je voornaam moet minstens 2 karakters lang zijn. Achternaam. Achternaam in. Get this from a library! De afslankmythe : waarom afvallen vaak niet ... Kilo's afvallen met afslankthee? - Radar - het ... ... . Je voornaam moet minstens 2 karakters lang zijn. Achternaam. Achternaam in. Get this from a library! De afslankmythe : waarom afvallen vaak niet lukt : de psychologie van het lijnen. [Tatjana van Strien] In De afslankmythe heb ik daarvoor een methode aangereikt, leidend tot adviezen op maat. Uit de vele positieve reacties die ik heb gekregen, blijkt dat velen daarbij baat hebben gehad, ... Bestel afslankthee (groene thee) om het afvallen te ondersteunen online bij de voordeligste en grootste drogist van Nederland: gratis verzending boven de € 20. Afvallen op maat is een verhelderend boek voor de talloze vrouwen, mannen en kinderen die kampen met overgewicht. Daarnaast is het bedoeld voor de hulpverleners om hen heen, zoals diëtisten, artsen en psychologen. 'Met haar boek biedt Van Strien wanhopige lijners troost en inzicht.' Opzij over De Afslankmythe van Van Strien Request PDF | On Jan 1, 2004, T. van Strien published De afslankmythe : waarom afvallen vaak niet lukt : de psychologie van het lijnen | Find, read and cite all the research you need on ResearchGate Psycholoog Tatjana van Strien schreef "de afslankmythe", waarin zij beschrijft hoe vrouwen en mannen massaal en meestal tevergeefs met hun gewicht worstelen. Ook helpt zij in het boek de ontspoorde lijners op weg om weer normale eters te worden. 'Soms betekent dat ook: afscheid nemen van de droom om in maatje 38 te passen', aldus Van ... Auteur: Tanja de Wit ISBN 9789041761934. De afslankmythe - Waarom afvallen vaak niet lukt Dit boek is vooral gericht op overgewicht en daaraan verwante eetproblemen. Het biedt verhelderende achtergrondinformatie over lijnen, diëten en overgewicht. Tatjana van Strien is een Nederlandse doctor in de psychologie, verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen.. Loopbaan. Van Strien studeerde persoonlijkheidspsychologie te Groningen.Nadat ze een tijd als wetenschappelijk medewerker werkte aan de Universiteit Leiden, verrichtte ze te Wageningen onderzoek naar overgewicht, wat in 1986 leidde tot een proefschrift over eetgedrag en ......

INFORMATIE

AUTEUR
Tatjana van Strien
DIMENSIE
3,85 MB
BESTANDSNAAM
De Afslankmythe.pdf

OMSCHRIJVING

Diëten zijn niet altijd de oplossing.Nederlanders worden steeds zwaarder, ondanks dat ze aan de lijn doen. Hoewel sommige mensen inderdaad afvallen als ze aan de lijn doen, is het een fabeltje dat diëten voor iedereen de oplossing zijn. Van doorslaggevend belang zijn de redenen waarom je eet. Emotionele eters nemen meer voedsel tot zich als ze zich rot voelen en externe eters zijn erg gevoelig voor factoren als verleidelijke geuren, smaakvolle presentatie en gezelligheid aan tafel.Dit boek biedt geen wonderdieet, maar geeft inzicht in je eetgedrag en laat zien wat je het beste kunt doen als je een emotionele of een externe eter bent. Met een zelftest om te ontdekken tot welke categorie eter je behoort.

Wil je het boek lezen?De Afslankmythe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tatjana van Strien. Lezen De Afslankmythe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN