Van liefde en verlangen

Van liefde en verlangen - Imme Dros | Highergroundnb.org

...liefde is ernaar verlangen om die ander in je nabijheid te hebben en voor altijd samen te zijn ... Van liefde & verlangen - Bibliotheek.nl ... . Er zijn liefdes teksten over verlangen geschreven, wanneer er al sprake van een relatie is, en waarin geuit wordt hoe graag je bij die ander wilt zijn, en dat je hem/haar nooit meer wilt missen. Plato zei ooit dat we alleen maar houden van wat we willen, en we verlangen alleen naar datgene wat we niet hebben. Dit is platonische liefde. In zijn tijd voelden mensen al het verwoestende gevoel dat we van ... Van liefde en verlangen - NRC Webwinkel ... . Dit is platonische liefde. In zijn tijd voelden mensen al het verwoestende gevoel dat we vandaag de dag ook al te goed kennen: blijvende ontevredenheid over het leven. H13. Karakteristieken van de Afrikaanse filosofie H14. Liefde en verlangen als een Afrikaans danspaar H15. Liefde en verlangen in de Afrikaanse filosofie College 6. Het verlangen van mystici, door Paul Moyaert H16. God echt kennen door god te beminnen H17. De wederkerigheid van liefde H18. De nacht van het mystieke lijden College 7. Het boek Van liefde en verlangen, geschreven door Imme Dros, Harry Geelen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 In de 6 films die je hieronder ziet (in willekeurige volgorde) wordt er ruimte gemaakt voor een meedogenloze eerlijkheid, ongewenste verlangens naar een andere man, de pijn van een relatie die verbroken wordt en het genot van het ervaren van de ware liefde. En dat liefde ongekende krachten heeft die door verschillende generaties wordt doorgegeven. Van liefde en verlangen Imme Dros. Als geen ander kan Imme Dros klassieke verhalen opnieuw tot leven brengen voor een groot publiek. Eerder deed ze dat op weergaloze wijze met de Griekse mythen, en nu koos ze verschillende verhalen die behoren tot de Westerse cultuurgeschiedenis en die iedereen op z'n minst kent van naam: ... Van liefde en verlangen bevat tien verhalen waar je vast ...

INFORMATIE

AUTEUR
Imme Dros
DIMENSIE
8,72 MB
BESTANDSNAAM
Van liefde en verlangen.pdf

OMSCHRIJVING

Als geen ander kan Imme Dros klassieke verhalen opnieuw tot leven brengen voor een groot publiek. Eerder deed ze dat op weergaloze wijze met de Griekse mythen, en nu koos ze verschillende verhalen die behoren tot de Westerse cultuurgeschiedenis en die iedereen op z'n minst kent van naam: Het zwanenmeer, Cyrano de Bergerac, Blauwbaard, De vuurvogel, Peer Gynt, Psyche en Eros...De bewerkingen van Dros zijn verrassend (ze weet van Roodkapjes wolf een tragische figuur te maken), geschreven in heerlijk levend Nederlands, en ze getuigen van een enorme kennis van de menselijke natuur. Niet voor niets is ze wel het zusje van Homeros genoemd.

Wil je het boek lezen?Van liefde en verlangen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Imme Dros. Lezen Van liefde en verlangen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN