Een week in de winter

Een week in de winter - Maeve Binchy | Highergroundnb.org

...oman met alle ingrediënten van een echte Maeve Binchy: warmte, humor en heerlijke personages met wie je graag je tijd doorbrengt! Een week in de winter is de nieuwe roman van Marcia Willett ... Nederlandse winters nu kouder dan 10 jaar terug | NU - Het ... ... . In haar verhalen laat zij haar personages tot leven komen en maakt zij emoties voelbaar. Willett schreef eerder de Chadwick-trilogie die bestaat uit Een tijd van verwachting, Een veilig thuis en Met open armen. Een week in de winter. In de zomer is het gezellig druk in het badplaatstje Stoneybridge. Overal slenteren vakantiegangers rond en de stranden zijn bezaaid met emmers, schepjes en zandkast ... Dagje weg in de winter: overdekte en winterse uitjes ... ... . Een week in de winter. In de zomer is het gezellig druk in het badplaatstje Stoneybridge. Overal slenteren vakantiegangers rond en de stranden zijn bezaaid met emmers, schepjes en zandkastelen. Maar in de winter begeeft bijna niemand zich naar de prachtige stranden en de woeste kliffen die samen de ruige west-kust van Ierland vormen. De enkeling die toch naar de kust gaat, kan niet om hotel ... De winter van 2018-2019 is tot nu toe circa 2,5 graden zachter dan normaal. ... Als dit gebeurt leidt dit vaak binnen een week of twee ook tot grote veranderingen in het stromings...

INFORMATIE

AUTEUR
Maeve Binchy
DIMENSIE
6,17 MB
BESTANDSNAAM
Een week in de winter.pdf

OMSCHRIJVING

In de zomer is het gezellig druk in het badplaatstje Stoneybridge. Overal slenteren vakantiegangers rond en de stranden zijn bezaaid met emmers, schepjes en zandkastelen. Maar in de winter begeeft bijna niemand zich naar de prachtige stranden en de woeste kliffen die samen de ruige west-kust van Ierland vormen. De enkeling die toch naar de kust gaat, kan niet om hotel Stone House heen. Daar kan iedere gast rekenen op een warm welkom van eigenaresse Chicky Starr, ongeacht de reden van zijn komst. Zo dragen Henry en Nicola een afschuwelijk geheim met zich mee, ziet de vrolijke verpleegkundige Winnie haar vakantie in het water vallen en komt John op de bonnefooi aanwaaien nadat hij zijn vlucht heeft gemist. De excentrieke Freda is parttime kapper - en paragnost.Een week in de winter is een hartverwarmende roman met alle ingrediënten van een echte Maeve Binchy: warmte, humor en heerlijke personages met wie je graag je tijd doorbrengt!

Wil je het boek lezen?Een week in de winter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maeve Binchy. Lezen Een week in de winter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN