De zoon van de verhalenverteller

De zoon van de verhalenverteller - Pierre Jarawan | Highergroundnb.org

.... 'In de ruimte draaien satellieten om de aarde,' zei hij, 'meer dan NRC Handelsblad Pierre Jarawan (1985) debuteerde in 2017 met zijn prachtige roman De zoon van de verhalenverteller, dat Boek van de Maand werd in De Wereld Draait Door ... De boeken van Pierre Jarawan op volgorde ... ... . Tot nu toe genoten meer dan 30.000 lezers van Jarawans rijke en intelligente debuut. Pierre Jarawan (1985) debuteerde in 2017 met zijn prachtige roman De zoon van de verhalenverteller, dat Boek van de Maand werd in De Wereld Draait Door. Tot nu toe genoten meer dan 30.000 lezers van Jarawans rijke en intelligente debuut. Bestel De zoon van de verhalenverteller van Pierre Jarawan. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd "De zoon van de verhalenverteller" p ... Recensie De zoon van de verhalenverteller, Pierre Jarawan ... ... . Tot nu toe genoten meer dan 30.000 lezers van Jarawans rijke en intelligente debuut. Bestel De zoon van de verhalenverteller van Pierre Jarawan. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd "De zoon van de verhalenverteller" paperback/ gebrocheerd: € 12,50 'Alle zonen houden van hun vader. Maar ik verafgoodde de mijne, omdat hij me meenam in zijn wereld van verhalen.' NRC Handelsblad Pierre Jarawan (1985) debuteerde in 2017 met zijn prachtige roman De zoon van de verhalenverteller, dat Boek van de Maand werd in De Wereld Draait Door. Tot nu toe genoten meer dan 30.000 lezers van Jarawans rijke en intelligente debuut. De zoon van de verhalenverteller bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. 'De zoon van de verhalenverteller' - Pierre Jarawan Genre: roman Uitgever: HarperCollins ISBN: 9789402716009 Uitvoering: paperback Aantal pagina's: 446 Uitgave: eerste druk 2017. Over de auteur. Pierre Jarawan werd geboren in Amman, Jordanië, zijn vader is Libanees en zijn moeder Duits. Boeken Downloaden: De zoon van de verhalenverteller Gratis (PDF, ePub, Mobi) Van Pierre Jarawan ***BOEK VAN DE MAAND DWDD*** Unaniem gekozen door het boekenpanel! Hij werd geboren in Jordanië als zoon van een Libanese vader en een Duitse moeder, nadat zijn ouders de burgeroorlog in Libanon ontvluchtten. Op driejarige leeftijd kwam hij naar Duitsland. Hij debuteerde in januari 2017 met zijn betoverende roman De zoon van de verhalenverteller, waarvan in Nederland meer dan 25.000 exemplaren werden verkocht....

INFORMATIE

AUTEUR
Pierre Jarawan
DIMENSIE
5,16 MB
BESTANDSNAAM
De zoon van de verhalenverteller.pdf

OMSCHRIJVING

Samir verruilt het veilige Duitsland voor het wankele Beiroet om verleden en heden eindelijk te kunnen verbinden: wat is er gebeurd met zijn vader, die het gezin zo plotseling in de steek heeft gelaten? Het enige aanknopingspunt is een oude foto en de verhaaltjes-voor-het-slapengaan die zijn vader hem vroeger vertelde.Samirs tocht leidt door een verscheurd land, waar men niet zit te wachten op verborgen verledens. En Samir ontdekt welk verwoestend effect een familiegeheim kan hebben.Jarawan toont een ongeëvenaarde gevoeligheid voor de conflicten in het Midden-Oosten, en tegelijkertijd voor de rijke verteltraditie uit de Oriënt. Zijn rijke en intelligente debuut vertelt een verhaal dat juist nu gelezen moet worden en laat zien waarom vaders nooit uit het leven van hun zoon mogen verdwijnen.Genomineerd voor de Hebban Awards 2017 in de categorie Beste Roman.Boek van de maand januari 2017 bij DWDD. Unaniem gekozen door het boekenpanel.

Wil je het boek lezen?De zoon van de verhalenverteller in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pierre Jarawan. Lezen De zoon van de verhalenverteller Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN