Rubicon

Rubicon - Tom Holland | Highergroundnb.org

...n 49 BC.. The river flows for around 80 km (50 mi) from the Apennine Mountains to the Adriatic Sea through the south of the Emilia-Romagna ... rubicon.nu ... ... De Rubicon oversteken - Caesar steekt de rivier over (Publiek Domein - Jacob Abbott) In de tijd van Caesar was de Rubicon een grensrivier die Gallia Cisalpina scheidde van Italië. Bepaald was dat een generaal met een staand leger vanuit het noorden nooit de Rubicon mocht oversteken, omdat dit de veiligheid van de Senaat en de staat in gevaar kon brengen. Rubicon is een financieringsinstrument voor recent gepromoveerde wetenschappers om ervaring op te doen aan buitenlandse topinstituten als ... Over Rubicon | Rubicon ... . Rubicon is een financieringsinstrument voor recent gepromoveerde wetenschappers om ervaring op te doen aan buitenlandse topinstituten als opstap voor een wetenschappelijke carrière. Wijzigingen Rubicon 2020-1 in verband met het coronavirus. 08/04/2020. NWO handelt in lijn met de maatregelen die het kabinet neemt in de aanpak van het coronavirus. Rubicon kan verwijzen naar: . Rubicon (Italiaanse rivier), een Italiaanse rivier Rubicon (Belgische rivier), een Belgische onderaardse zijrivier van de Amblève Rubicon (Britse band), een Britse gothic rockband Rubicon (Nieuw-Zeelandse band), Nieuw-Zeelandse punkpopband Rubicon (Amerikaanse band), Amerikaanse funkrockband*Rubicon (computerspel), een computerspel in het genre actiespel Rubicon definition is - a bounding or limiting line; especially : one that when crossed commits a person irrevocably. Did You Know? Onder het motto 'Rubicon helpt je vooruit' bieden wij kinderen en gezinnen die het moeilijk hebben de helpende hand. Samen werken we eraan dat ouders de regie over de opvoeding en het gezinsleven terug krijgen. Rubicon synonyms, Rubicon pronunciation, Rubicon translation, English dictionary definition of Rubicon. n. A limit that when passed or exceeded permits of no return and typically results in irrevocable commitment. n 1. a stream in N Italy: in ancient times the... Rubicon is een financieringsinstrument voor recent gepromoveerde wetenschappers om ervaring op te doen aan buitenlandse topinstituten als opstap voor een wetenschappelijke carrière. Wijzigingen Rubicon 2020-1 in verband met het coronavirus. 08/04/2020. NWO handelt in lijn met de maatregelen die het kabinet neemt in de aanpak van het coronavirus. Rubicon stelt recent gepromoveerde, talentvolle wetenschappers in staat om aan buitenlandse topinstituten ervaring op te doen. Onderzoekers...

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Holland
DIMENSIE
9,37 MB
BESTANDSNAAM
Rubicon.pdf

OMSCHRIJVING

Toen Julius Caesar op een donkere ochtend in januari met zijn leger het grensriviertje de Rubicon overstak, onder het uitspreken van de woorden 'de teerling is geworpen', ontketende hij een van de beroemdste burgeroorlogen uit de geschiedenis.Rubicon is een scherpzinnig, briljant geschreven en uitstekend gedocumenteerd verslag van hoe een grootse beschaving van republiek tot keizerrijk werd. Tom Holland vertelt ons het fascinerende verhaal van de val van de Romeinse republiek, beginnend bij de periode waarin de latere hoofdpersonen opgroeien: Caesar, Cicero, Cleopatra, Brutus, Pompeius, Augustus en vele anderen.Een boek voor alle liefhebbers van spannende geschiedenis en alle kijkers van de met lof overladen serie Rome. In Engeland werd Rubicon ogenblikkelijk een besteller.

Wil je het boek lezen?Rubicon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Holland. Lezen Rubicon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN