Oude Egyptische legenden

Oude Egyptische legenden - M.A. Murray | Highergroundnb.org

...d. Wie is de sterkste. De ezel en de os. Het verhaal van de muzikant en zijn zoon ... Oude Egyptische Legenden eBook by M. A. Murray ... ... . De hop geeft goede raad. De scharlaken vis. Het verhaal van de verliefde prins. De aap die de mensen benijdde. De kleine blauwe hippopotamus. Oude Egyptische Legenden; Oude Egyptische Legenden. M.A. Murray Contact auteur. Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 13,75 ISBN: 978-94-91872-68-6, geïllustreerd, 104 blz., oktober 2014 Formaat: 21,0 (h) x 14,8 (b) x 0,9 (d) cm. Gewicht: 193 gram ... ... M.A. Murray: Oude Egyptische Legenden ... ., oktober 2014 Formaat: 21,0 (h) x 14,8 (b) x 0,9 (d) cm. Gewicht: 193 gram ... OUDE EGYPTISCHE LEGENDEN. M. A. MURRAY. NAAR HET ENGELSCH BEWERKT. DOOR H. F. W. J. THIEME & CIE - ZUTPHEN - 1921 INLEIDEND WOORD. In dit boek worden de legenden van de Goden van het oude Egypte verteld, legenden, die in omloop waren gedurende den "morgen van de wereld" en die, gebeiteld in steen en geschreven op papyrussen, tot nu toe bewaard zijn gebleven. Oude Egyptische Legenden by Margaret Alice Murray. Dutch - Free audio book that you can download in mp3, iPod and iTunes format for your portable audio player. Audio previews, convenient categories and excellent search functionality make BooksShouldBeFree.com your best source for free audio books. Download a free audio book for yourself today! Oude Egyptische legenden bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Oude Egyptische Legenden. The Library of Alexandria is an independent small business publishing house. We specialize in bringing back to live rare,... De Egyptische mythologie is de verzameling verhalen over de goden zoals die in het oude Egypte vereerd werden. Deze mythologie is veelal bijzonder verwarrend doordat zij over een viertal millennia is ontstaan...

INFORMATIE

AUTEUR
M.A. Murray
DIMENSIE
8,67 MB
BESTANDSNAAM
Oude Egyptische legenden.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boekje worden de legenden van de Goden van het oude Egypte verteld, legenden die in omloop waren gedurende de "morgen van de wereld' en die, gebeiteld in steen en geschreven op papyrusvellen, tot nu toe bewaard zijn gebleven.Dit boekje is bestemd om de belangstelling van het beschaafde publiek op te wekken voor de godsdienst en de beschaving van het oude Egypte.Ofschoon het boekje bestemd is voor de leek, zijn er aan het eind aantekeningen voor de meer wetenschappelijke lezer gegeven. In deze aantekeningen wordt de oorsprong van de legende vermeld, het boek of de boeken, waarin het origineel gevonden kan worden en het boek, dat door de een of anderen grote geleerde uit de tegenwoordige tijd vertaald is in een der moderne talen. Er zijn andere vertalingen in menigte, die men zien kan in de bibliotheken van specialisten; vele van deze zijn echter alleen van nut voor degenen die de Egyptische taal en letterkunde bestuderen.

Wil je het boek lezen?Oude Egyptische legenden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.A. Murray. Lezen Oude Egyptische legenden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN