Het wonder tussen man & vrouw

Het wonder tussen man & vrouw - T. Lahaye | Highergroundnb.org

...t om beroepsuitoefening. Vrouwen domineren de zorg en het onderwijs, terwijl mannen zich niet hoeven te schamen als ... Wel of geen zin: het verschil libido tussen man en vrouw ... ... ... Seksistisch speelgoed is in de ban ("Het is gewoon handel"), vrouwelijke ondernemers zijn zelf van mening dat het glazen plafond niet bestaat, bijna niemand heeft moeite met een vrouwelijke baas, de stem van vrouwen gaat meer op die van mannen lijken (qua computerstem is er al meer keuze dan alleen man of vrouw), de 'Free the Nipple'-beweging is aan de winnende hand en zelfs maandverband wordt ... Het is een wonder dat vrouwen kunnen afvallen! En wanneer vrouwen uiteindelijk zwanger worden, ... Het verschil ... Het wonder tussen man & vrouw - Boeken - Het Zoeklicht ... ... Het is een wonder dat vrouwen kunnen afvallen! En wanneer vrouwen uiteindelijk zwanger worden, ... Het verschil tussen mannen en vrouwen is bij de geboorte al zichtbaar. Uit het laatste Nationaal Salarisonderzoek blijkt weer hoe hardnekkig de loonkloof is. Het verschil tussen wat jonge vrouwen en mannen verdienen is zelfs gegroeid. Voor het verschil in beloning worden vele oorzaken genoemd, maar kloppen die ook? Het mag voor iedereen duidelijk zijn dat moeder natuur vrouwen een andere lichaamsvorm heeft toegekend dan mannen. De verschillen tussen beide seksen hebben uiteindelijk invloed op de bewegingspatronen en de spieractiviteit. Maakt dit een vrouw ook per definitie blessuregevoeliger? Wiegende heupen zet menig man in vuur en vlam. Vriendschap tussen man en vrouw is in principe dus mogelijk, maar het zal nooit een "neutrale" vriendschap zijn aangezien er altijd enige mate van aantrekkingskracht is. Er zijn tal van mannen die zich dag in dag uit voorhouden dat ze hun beste vriendin "gewoon als vriendin" zien. Ik wil het onderscheid tussen man en vrouw niet kleiner maken dan het is, maar het is niet enorm.' Extra aandacht voor verschillen. Wat moet er nu gebeuren? Volgens Cohen hoeven medicijnonderzoekers niet anders te gaan werken dan nu. Als er wel verschillen tussen mannen en vrouwen zijn, zal onderzoek dat uitwijzen....

INFORMATIE

AUTEUR
T. Lahaye
DIMENSIE
6,5 MB
BESTANDSNAAM
Het wonder tussen man & vrouw.pdf

OMSCHRIJVING

'Het wonder tussen man en vrouw' is een echte klasieker. Het boek verscheen voor het eerst in 1976 en heeft sindsdien vele drukken gekend. Het is een openhartig boek, geschreven voor hen die net getrouwd zijn of op het punt staan om te trouwen. Onderwerpen die behandeld worden zijn o.a. De heiligheid van seksualiteit, wat het liefdesspel voor een man betekent, wat het liefdesspel voor een vrouw betekent en de kunst van het liefdesspel.

Wil je het boek lezen?Het wonder tussen man & vrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Lahaye. Lezen Het wonder tussen man & vrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN