Werkboek Kinderen uit de Knel

Werkboek Kinderen uit de Knel - Jeroen Wierstra | Highergroundnb.org

...oor hun kinderen en hun netwerk. Het richt zich op ouders die al meer dan een jaar gescheiden zijn, tussen wie de strijd escaleert en bij wie de kinderen uit beeld raken ... Kinderen Uit De Knel ... . Werkboek Kinderen uit de Knel, voor ouders slaat een brug tussen de therapiesessies en het dagelijks leven, tussen ouders en hun sociale netwerk. Ook komen er meerdere kinderen en enkele bekende Nederlanders aan het woord die zelf zijn opgegroeid tussen strijdende ouders. Zij geven de lezer graag hun gedachten en suggesties mee. Werkboek Kinderen uit de Knel, voor ouders slaat een brug tussen de therapiesessies en het dagelijks leven, t ... Werkboek Kinderen uit de Knel - Uitgeverij SWP ... . Zij geven de lezer graag hun gedachten en suggesties mee. Werkboek Kinderen uit de Knel, voor ouders slaat een brug tussen de therapiesessies en het dagelijks leven, tussen ouders en hun sociale netwerk. Ook komen er meerdere kinderen en enkele bekende Nederlanders aan het woord die zelf zijn opgegroeid tussen strijdende ouders. Zij geven de lezer graag hun gedachten en suggesties mee. Bestel Werkboek Kinderen uit de Knel van Erik van der Elst;;Jeroen Wierstra;;Justine van Lawick;;Margreet Visser. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Werkboek Kinderen uit de Knel, voor ouders slaat een brug tussen de therapiesessies en het dagelijks leven, tussen ouders en hun sociale netwerk. Ook komen er meerdere kinderen en enkele bekende Nederlanders aan het woord die zelf zijn opgegroeid tussen strijdende ouders. Zij geven de lezer graag hun gedachten en suggesties mee. Kinderen uit de Knel is een behandelprogramma voor gescheiden ouders die verstrikt zijn geraakt in destructieve, conflictueuze patronen. Samen met deze ouders, hun kinderen en naasten wordt geprobeerd een weg te vinden uit een zich herhalende en alsmaar voortdurende strijd. Het zwaartepunt van het programma ligt bij de ouders. Het is aan hen om in beweging te komen om de situatie waarin hun ... Werkboek Kinderen uit de Knel (boek) Bekijk alles. Kinderen uit de Knel Margreet Visser • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 171mm x 241mm ... Het project Kinderen uit de Knel wordt in diverse provincies mogelijk gemaakt vanuit een intersectorale samenwerking tussen verschillende diensten in de jeugdhulpverlening: CGG, CAW, VK, Jongerenwelzijn Kinderen uit de Knel 14 het werkboek. Het werkboek en hoofdstuk 8 van dit boek zijn dus onlosma-kelijk met elkaar verbonden. We verwachten van alle ouders die het programma volgen, dat zij het werk-boek gaan gebruiken. Het werkboek kan een grote ondersteuning zijn voor Kinderen uit de knel: voor ouders : werkboek | Van Lawick, Justine, Wierstra, Jeroen, Van der Elst, Erik, Visser, Margreet | ISBN: 9789088508660 | Kostenlo...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Wierstra
DIMENSIE
4,77 MB
BESTANDSNAAM
Werkboek Kinderen uit de Knel.pdf

OMSCHRIJVING

Kinderen uit de Knel is een behandelprogramma voor gescheiden ouders die verstrikt zijn geraakt in destructieve, conflictueuze patronen. Samen met deze ouders, hun kinderen en naasten wordt geprobeerd een weg te vinden uit een zich herhalende en alsmaar voortdurende strijd. Het zwaartepunt van het programma ligt bij de ouders. Het is aan hen om in beweging te komen om de situatie waarin hun kinderen opgroeien te verbeteren. Dit werkboek is bedoeld als een ondersteuning voor ouders en hun sociale netwerk. De opdrachten dagen ouders uit tot zelfreflectie en om door de ogen van hun kind naar zichzelf en hun eigen situatie te kijken. Hoe kunnen zij dingen anders doen? Het is belangrijk om ook mensen uit het eigen netwerk in te schakelen. Deze mensen kunnen helpen om de strijd te verminderen en de communicatie te verbeteren. Werkboek Kinderen uit de Knel, voor ouders slaat een brug tussen de therapiesessies en het dagelijks leven, tussen ouders en hun sociale netwerk. Ook komen er meerdere kinderen en enkele bekende Nederlanders aan het woord die zelf zijn opgegroeid tussen strijdende ouders. Zij geven de lezer graag hun gedachten en suggesties mee. Jeroen Wierstra, Erik van der Elst, Justine van Lawick en Margreet Visser zijn actief betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van Kinderen uit de Knel.

Wil je het boek lezen?Werkboek Kinderen uit de Knel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Wierstra. Lezen Werkboek Kinderen uit de Knel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN