Werkboek Kinderen uit de Knel

Werkboek Kinderen uit de Knel - Jeroen Wierstra | Highergroundnb.org

...ijn. Liefs, Arne (25) Ervaringsdeskundige Villa Pinedo Kinderen uit de knel (Paperback) ... Kinderen Uit De Knel ... . Het project Kinderen uit de Knel heeft een grote vlucht genomen door de groeiende vraag naar behandelaanbod voor... Kinderen stichting Kinderen uit de Knel, KvK 68998104, RSIN 857682404, CRKBO geregistreerd, bezoekadres groepsbehandeling: KJTC, Zuiderhoutlaan 12 Haarlem, postadres stichting: Badhuisweg 129 A, 2597 JM Den Haag. Ouders Kinderen uit de Knel is een therapeutische interventie voor ouders verwikkeld ... Werkboek Kinderen uit de Knel - Uitgeverij SWP ... . Ouders Kinderen uit de Knel is een therapeutische interventie voor ouders verwikkeld in conflicten na scheiding, voor hun kinderen en hun netwerk. Het richt zich op ouders die al meer dan een jaar gescheiden zijn, tussen wie de strijd escaleert en bij wie de kinderen uit beeld raken. Werkboek Kinderen uit de Knel, voor ouders slaat een brug tussen de therapiesessies en het dagelijks leven, tussen ouders en hun sociale netwerk. Ook komen er meerdere kinderen en enkele bekende Nederlanders aan het woord die zelf zijn opgegroeid tussen strijdende ouders. Zij geven de lezer graag hun gedachten en suggesties mee. Werkboek Kinderen uit de Knel, voor ouders slaat een brug tussen de therapiesessies en het dagelijks leven, tussen ouders en hun sociale netwerk. Ook komen er meerdere kinderen en enkele bekende Nederlanders aan het woord die zelf zijn opgegroeid tussen strijdende ouders. Zij geven de lezer graag hun gedachten en suggesties mee. Bestel Werkboek Kinderen uit de Knel van Erik van der Elst;;Jeroen Wierstra;;Justine van Lawick;;Margreet Visser. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Werkboek Kinderen uit de Knel, voor ouders slaat een brug tussen de therapiesessies en het dagelijks leven, tussen ouders en hun sociale netwerk. Ook komen er meerdere kinderen en enkele bekende Nederlanders aan het woord die zelf zijn opgegroeid tussen strijdende ouders. Zij geven de lezer graag hun gedachten en suggesties mee. Kinderen uit de Knel is een behandelprogramma voor gescheiden ouders die verstrikt zijn geraakt in destructieve, conflictueuze patronen. Samen met deze ouders, hun kinderen en naasten wordt geprobeerd een weg t...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Wierstra
DIMENSIE
5,84 MB
BESTANDSNAAM
Werkboek Kinderen uit de Knel.pdf

OMSCHRIJVING

Kinderen uit de Knel is een behandelprogramma voor gescheiden ouders die verstrikt zijn geraakt in destructieve, conflictueuze patronen. Samen met deze ouders, hun kinderen en naasten wordt geprobeerd een weg te vinden uit een zich herhalende en alsmaar voortdurende strijd. Het zwaartepunt van het programma ligt bij de ouders. Het is aan hen om in beweging te komen om de situatie waarin hun kinderen opgroeien te verbeteren. Dit werkboek is bedoeld als een ondersteuning voor ouders en hun sociale netwerk. De opdrachten dagen ouders uit tot zelfreflectie en om door de ogen van hun kind naar zichzelf en hun eigen situatie te kijken. Hoe kunnen zij dingen anders doen? Het is belangrijk om ook mensen uit het eigen netwerk in te schakelen. Deze mensen kunnen helpen om de strijd te verminderen en de communicatie te verbeteren. Werkboek Kinderen uit de Knel, voor ouders slaat een brug tussen de therapiesessies en het dagelijks leven, tussen ouders en hun sociale netwerk. Ook komen er meerdere kinderen en enkele bekende Nederlanders aan het woord die zelf zijn opgegroeid tussen strijdende ouders. Zij geven de lezer graag hun gedachten en suggesties mee. Jeroen Wierstra, Erik van der Elst, Justine van Lawick en Margreet Visser zijn actief betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van Kinderen uit de Knel.

Wil je het boek lezen?Werkboek Kinderen uit de Knel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Wierstra. Lezen Werkboek Kinderen uit de Knel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN