Hoekjes van geluk

Hoekjes van geluk - Maryam Hassouni | Highergroundnb.org

...mona Treffers. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Hoekjes van geluk is geïnspireerd op Maryam's eigen zoektocht naar geluk in een moeilijke periode ... Hoekjes van geluk - Maryam Hassouni, Ramona Treffers ... ... . In een beeldend verhaal laat ze de Marokkaans-Nederlandse Sam ontdekken dat geluk voelt alsof je hart wordt gekieteld, dat het smaakt naar precies genoeg suikerspinnen én dat geluk nieuwe dromen brengt. Apr 05 2020. In het hoorspel komt de magische wereld van de 12-jarige Sam tot leven. Hij ontdekt dat geluk eigenlijk in een klein hoekje zit, zelfs als je thuis zit.Maryam Hassouni auteur , Najib Amhali, Howard Komproe, Victoria Koblenko, Shari Klei ... Kinderboek Hoekjes van Geluk van Maryam Hassouni ... . Hij ontdekt dat geluk eigenlijk in een klein hoekje zit, zelfs als je thuis zit.Maryam Hassouni auteur , Najib Amhali, Howard Komproe, Victoria Koblenko, Shari Klein, Sophie Victorine, Valerie van Gorp, Soumaya Ahouaoui, Bart Epker Regie: Ad van Dongen, script: Erris Ginkel. Bestel Hoekjes van geluk van Maryam Hassouni. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bestel nu Hoekjes van Geluk. Sam is jarig. Dat is leuk voor Sam! Tenminste, dat zou je denken. Maar onderweg naar school gaat er van alles mis. Volgens mama zit ongeluk in een klein hoekje, maar geluk ook. in zijn grootse zoektocht naar de kleinste hoekjes ontdekt Sam magische werelden. Hoekjes van geluk - Maryam Hassouni. Sam is jarig. Dat is leuk voor Sam! Tenminste, dat zou je denken. Maar onderweg naar school gaat er van alles mis. Volgens mama zit ongeluk in een klein hoekje, maar geluk ook. In zijn grootse zoektocht naar de kleinste hoekjes ontdekt Sam magische werelden. In het voorleesboek Hoekjes van geluk gaat de zevenjarige Sam op zoek naar geluk. Het boek is geïnspireerd op de zoektocht naar geluk van schrijver en actrice Maryam Hassouni in een moeilijke periode. In een beeldend verhaal laat ze Sam ontdekken dat geluk voelt alsof je hart wordt gekieteld, dat het smaakt naar precies genoeg suikerspinnen en dat In het voorleesboek Hoekjes van geluk gaat de zevenjarige Sam op zoek naar geluk. Het boek is geïnspireerd op de zoektocht naar geluk van schrijver en actr...

INFORMATIE

AUTEUR
Maryam Hassouni
DIMENSIE
11,10 MB
BESTANDSNAAM
Hoekjes van geluk.pdf

OMSCHRIJVING

In het voorleesboek Hoekjes van geluk gaat de zevenjarige Sam op zoek naar geluk. Het boek is geïnspireerd op de zoektocht naar geluk van schrijver en actrice Maryam Hassouni in een moeilijke periode. In een beeldend verhaal laat ze Sam ontdekken dat geluk voelt alsof je hart wordt gekieteld, dat het smaakt naar precies genoeg suikerspinnen en dat geluk nieuwe dromen brengt. In iedere magische wereld ontmoet Sam iemand die een wijze les voor hem heeft.Actrice Maryam Hassouni speelde o.a. in Dunya & Desie, Flikken Rotterdam en Soof. Hoekjes van geluk is haar eerste kinderboek. Het verhaal is tot leven gebracht met illustraties van Ramona Treffers.

Wil je het boek lezen?Hoekjes van geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maryam Hassouni. Lezen Hoekjes van geluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN