Opstanding

Opstanding - Bo Yin Ra | Highergroundnb.org

..... Het woord dat in de Bijbel met „opstanding" is vertaald, komt van het Griekse anastasis, dat „oprichten" of „weer opstaan" betekent ... Preek 'het nut van Jezus' opstanding' n.a.v HC zondag 17 ... ... .Iemand die een opstanding krijgt, wordt uit de dood gewekt en komt weer tot leven als de persoon die hij vroeger was (1 Korinthiërs 15:12, 13).Hoewel het woord opstanding niet in de Hebreeuwse Geschriften (vaak het Oude Testament genoemd) voorkomt ... De opstanding is het opstaan van een of meer doden, door God opgewekt; de verrijzenis van een persoon uit de dood. Jezus Christus is de eersteling van hen die uit de doden worden opgewekt en een nieuw lichaam krijgen. De Eersteling, onze Heiland, zal, n ... Dood en herrijzenis van Jezus - Wikipedia ... . Jezus Christus is de eersteling van hen die uit de doden worden opgewekt en een nieuw lichaam krijgen. De Eersteling, onze Heiland, zal, naar Gods wil, al de overige doden opwekken. Opstanding Onder Opstanding of Verrijzenis wordt het herrijzen van een persoon uit de dood verstaan. De drie Abrahamitische godsdiensten, jodendom, christendom en islam, verkondigen een opstanding uit de dood. ==Ontwikkeling van het christelijke concept in de Bijbel == Meestal wordt in de Hebreeuwse Bijbel niet veel aandacht besteed aan een opstanding en een... Bijbelteksten over de Opstanding - Maar Jezus zei: 'Ik ben de opstanding en het leven. Wie in… Ik wil Christus kennen en de kracht van zijn opstanding ervaren, ik… Maar hij zei tegen hen: 'Wees niet bang. U zoekt Jezus, de… Hij is niet...

INFORMATIE

AUTEUR
Bo Yin Ra
DIMENSIE
9,54 MB
BESTANDSNAAM
Opstanding.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek gaat het om de opstanding van het in ieder mens latent aanwezige geestelijke bewustzijn, om de overwinning van alle strevingen van het dierlijke dat de manifestatie van de geestesmens in de weg staat. Het is noodzakelijk dat het dier-bewustzijn zichzelf als zodanig herkent en boven zichzelf uit verlangt te komen.Dat alleen is de ware zelf-overwinning!

Wil je het boek lezen?Opstanding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bo Yin Ra. Lezen Opstanding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN