Nieuw lexicon van hardnekkige misverstanden

Nieuw lexicon van hardnekkige misverstanden - Walter Kramer | Highergroundnb.org

...lizabeth en Katherine Ketcham (1994) Graven in het geheugen: De mythe van de verdrongen herinnering ... Overleg:Dromedaris - Wikipedia ... ... Het grote lexicon van hardnekkige misverstanden | ISBN 9789035130142 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Obelix at everzwijnen en andere misverstanden. De inkt van hun Lexicon van hardnekkige misverstanden. 500 kapitale blunders, vooroordelen en denkfouten, van avondrood tot zeppelin was nog niet droog, of de eerste lezersbrieven ploften al op de mat.... Simone de Schipper 27 mei 2006, 0:00 De auteurs riepen de hulp in van Denis Krämer (student ge ... Nieuw Lexicon van hardnekkige misverstanden 500 kapitale ... ... .... Simone de Schipper 27 mei 2006, 0:00 De auteurs riepen de hulp in van Denis Krämer (student geschiedenis en Japanologie) en pakken nu uit met een tweede bundel, het Nieuw lexicon van hardnekkige misverstanden. Een niet gering aantal flauwe opmerkingen (zoals de uitspraak dat dolfijnen geen vissen, maar zoogdieren zijn) werpen een smet op het werk. Zorgatlas - Inflammatoire darmziekten (IBD) is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Zorgatlas - Inflammatoire darmziekten (IBD) PDF te downloaden op onze website huisdierenopvang-zonnebeke.be Er zijn ook andere boeken van de auteur Zorgatlas ... Nieuw lexicon van hardnekkige misverstanden....

INFORMATIE

AUTEUR
Walter Kramer
DIMENSIE
12,40 MB
BESTANDSNAAM
Nieuw lexicon van hardnekkige misverstanden.pdf

OMSCHRIJVING

Nieuw lexicon van hardnekkige misverstanden 1e druk is een boek van Walter Kramer uitgegeven bij Prometheus, Uitgeverij. ISBN 9789035120587 Assepoester droeg glazen muiltjes in de Middeleeuwen dacht men dat de aarde plat was Casanova was een rokkenjager Eskimo's kennen 100 woorden voor sneeuw de ondergang van de Titanic was de grootste scheepsrampuit de geschiedenisHet succes van het eerder verschenen Lexicon van hardnekkige misverstanden heeft het bewezen: de wereld waarin we leven. hangt van misverstanden aan elkaar - en de lezers willen opheldering. Want is een borrel nou echt goed voor de spijsvertering? Schreef Beethoven zijn 'Für Elise' voor Elise? Worden maagzweren nu wel of niet veroorzaakt door stress?In Nieuw lexicon van hardnekkige misverstanden hebben de auteurs zich opnieuw een weg gekapt door het kreupelhout van alledaagse vergissingen en kapitale blunders. Gevleugelde uitspraken over medische kwesties, geschiedenis, economie, politiek en statistiek worden aan een nader onderzoek onderworpen - en vaak als fabeltjes ontmaskerd. Het resultaat is een even vermakelijk als ondermijnend lexicon waarin staat hoe het dan wél zit.

Wil je het boek lezen?Nieuw lexicon van hardnekkige misverstanden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Walter Kramer. Lezen Nieuw lexicon van hardnekkige misverstanden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN