Wonderreizen

Wonderreizen - Jules Verne | Highergroundnb.org

...e Band Harde kaft Afmetingen 19×13 cm Inloggen Maak gratis een account aan ... Wonderreizen | ZOTTEGEM WINKELCENTRUM ... . Elke week 50.000 unieke objecten, geselecteerd en geveild door 216 experts Jules Verne (Nantes, 8 februari 1828 - Amiens, 24 maart 1905) was een Frans auteur van avontuurlijke reisbeschrijvingen met nieuwe technieken, naar vele delen van de aarde en naar onbekende gebieden zoals de diepzee, het binnenste van de aarde en de maan. Vaak wordt Verne gezien als de vader van de sciencefiction.Dit komt waars ... Het Jules Verne Genootschap ... . Vaak wordt Verne gezien als de vader van de sciencefiction.Dit komt waarschijnlijk door het fantastische karakter van zijn verhalen, die ... Wonderreizen (Paperback). De echte Jules Verne liefhebbers zullen het zeker beamen: er lijkt geen terrein onbekend geweest te zijn voor de grote geest... Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. In 1872 werden de Wonderreizen bekroond door de Académie française. Behalve romans schreef Verne drama's en operettes, poëzie, geografisch en historisch werk, en enkele populair-wetenschappelijke artikelen. Lange tijd is Jules Verne vooral gezien als kinderboekenschrijver en als "vader van de science fiction". Wonderreizen | ISBN 9789492228888 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wonderreizen, Zottegem. 624 vind-ik-leuks. Van Aelbrouckstraat 8 9620 Zottegem 'Wonderreizen, de wonderstraal en tien uren op jacht' door Jules Verne - Onze prijs: €17,95 - Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen Wonderreizen Niet meer weg te denken uit Zottegem sinds 1994. Gesticht in 1994 door Luc Van Wassenhove en echtgenote Liliane Stevens, als enige zaakvoerders-eigenaars. Door de jaren heen hebben wij een trouw cliënteel opgebouwd voor reizen met alle vervoermiddelen georganiseerd door touroperators, ... Wonderreizen, Zottegem, Belgium. 625 likes. Van Aelbrouckstraat 8 9620 Zottegem 26 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met jules verne wonderreizen! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Zijn Wonderreizen zouden we nu science fiction noe...

INFORMATIE

AUTEUR
Jules Verne
DIMENSIE
9,6 MB
BESTANDSNAAM
Wonderreizen.pdf

OMSCHRIJVING

De echte Jules Verne liefhebbers zullen het zeker beamen: er lijkt geen terrein onbekend geweest te zijn voor de grote geest van deze auteur die op een onbegrijpelijke en onnavolgbare manier verhalen kon vertellen, die in de tijd waarin hij deze opschreef tot veel onbegrip hebben moeten leiden.Zelfs in onze moderne tijd, waarin veel van de fantasieën van Verne al lang zijn ingehaald door de werkelijkheid, is het onbegrijpelijk dat één man zoveel vooruitziend doorzicht kon hebben.Naast zijn wetenschappelijk inzicht, is er ook een grote bewondering voor zijn beleving van de mogelijkheden en onmogelijkheden van de natuur en de schepselen die op deze aarde leven.In het verhaal ''De Wonderstraal'' vertelt Jules Verne niet alleen over het destijds nog onbekende fenomeen van het grillige Noorderlicht, maar laat hij ook de romantiek een behoorlijk woordje meespreken.Als bonusaanbieding vind u als lezer nog het koddige verhaal ''Tien uren op Jacht'', waarin de auteur zichzelf onder een kritische loep bekijkt en met de nodige humor neerzet.Ook deze verhalen zijn weer voor de fans (en toekomstige fans) om te smullen.

Wil je het boek lezen?Wonderreizen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jules Verne. Lezen Wonderreizen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN