Bofferdje

Bofferdje - Jeska Verstegen | Highergroundnb.org

...op! Kijk uit! Niet doen!' Maar dat roepen de papa en mama van Bofferdje nou nooit ... Bestel Bofferdje van Jeska Verstegen voordelig bij de ... ... . Hij mág knoeien en stoeien. En mama en papa doen vrolijk mee. Bofferdje .. Bofferdje is een echte bofkont: hij woont in een huis dat op een taart lijkt en hij heeft ondeugende ouders die gekke dingen doen. Met vrolijke kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 jaar.; Door Jeska Verstegen Bofferdje kleedt zich aan Op Speeldries nummer drie is iedereen net opgestaan. Papa ligt in bad. Mama en Bofferdje lopen rond in hun pyjama. Mama staat voor h ... Recept voor Friese Boffert (Trommelkoek) ... . Papa ligt in bad. Mama en Bofferdje lopen rond in hun pyjama. Mama staat voor haar kledingkast. Bofferdje kijkt mee. Er hangt veel in: truien, blouses, broeken, jurken en rokken. 'Ik weet niet wat ik aan moet,' zegt mama. 'Die!' zegt Bofferdje. Mama twijfelt. Rijmwoordenboek BOFFERDJE 7 rijmwoorden in Van Dale Rijmwoordenboek. Rijmen op BOFFERDJE. Wat rijmt er op BOFFERDJE. Bofferdje. Bofferdje woont met papa en mama op de Speeldries nummer 3. En met zijn grote vriend Beer, de hond. Bofferdje is echt een bofkont. Papa en mama spelen vaak vrolijk met hem mee, en op de een of andere manier gaan de dingen dan altijd zoals Bofferdje het wil - maar wel nét even anders dan hij bedacht had.Perfecte voorleesavontuurtjes voor peuters die net zo vol verwondering in de ... Bofferdje beleeft de fijnste avonturen. Met papa en mama en buurmeisje Kleine Nel. Spelen, naar de dierentuin, logeren, een boot bouwen of naar de markt: de verhalen over Bofferdje zijn een feest voor jong én oud! Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 13 feb 2016 om 12:47. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 18 apr 2018 om 11:51. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Het boek Bofferdje, geschreven door Jeska Verstegen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De meeste ouders roepen steeds: 'Pas op! Kijk uit! Niet doen!' Maar dat roepen de papa en mama van Bofferdje nou nooit. Hij mág knoeien en stoeien. En mama en papa doen vrolijk mee. Bofferdje beleeft de fijnste avonturen. Met papa en mama en buurmeisje Kleine Nel. Spelen, naar de dierentuin, logeren, een boot bouwen of naar de markt: de verhalen over Bofferdje zijn een feest voor jong én ... Bofferdje beleeft de fijnste avonturen. Met papa en mama en buurmeisje Kleine Nel. Spelen, naar de dierentuin, logeren, een boot bouwen of naar de markt: de verhalen over Bofferdje zijn een feest voor jong én oud! Perfecte voorleesverhalen voor peuters over de avonturen van een ondeugend en grappig jongetje. Bofferdje book. Read 3 re...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeska Verstegen
DIMENSIE
12,86 MB
BESTANDSNAAM
Bofferdje.pdf

OMSCHRIJVING

Bofferdje woont met papa en mama op de Speeldries nummer 3. En met zijn grote vriend Beer, de hond. Bofferdje is echt een bofkont. Papa en mama spelen vaak vrolijk met hem mee, en op de een of andere manier gaan de dingen dan altijd zoals Bofferdje het wil – maar wel nét even anders dan hij bedacht had.Perfecte voorleesavontuurtjes voor peuters die net zo vol verwondering in de wereld staan als Bofferdje.

Wil je het boek lezen?Bofferdje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeska Verstegen. Lezen Bofferdje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN