Bofferdje

Bofferdje - Jeska Verstegen | Highergroundnb.org

...aand in kinderboekenland. Vooral het aantal nieuw verschenen prentenboek is nauwelijks te overzien ... Bestel Bofferdje van Jeska Verstegen voordelig bij de ... ... . Een aantal interessante heruitgaven, nieuwe delen in een serie, peuterboeken en diertjes. Voor de kleinsten Bofferdje van Jeska Verstegen, uitgeverij Leopold, 3+ Jeska Verstegen is bekend van de serie voorleesboeken over Prinses Keteltje. Bofferdje Voorleesverhalen. Jeska Verstegen (auteur) Jeska Verstegen (illustrator) Het boek draagt de naam van het hoofdpersonage en dat is 'Bofferdje'. Zijn naam is heel bewust gekozen, want wat is hij een bofkont! Samen met zijn mama, papa, hond e ... Recept voor Friese Boffert (Trommelkoek) ... . Zijn naam is heel bewust gekozen, want wat is hij een bofkont! Samen met zijn mama, papa, hond en knuffel woont hij op Speeldries nummer 3. Na de ... Bofferdje woont met papa en mama op de Speeldries nummer 3. En met zijn grote vriend Beer, de hond. Bofferdje is echt een bofkont. Papa en mama spelen vaak vrolijk met hem mee, en op de een of andere manier gaan de dingen dan altijd zoals Bofferdje het wil - maar wel nét even anders dan hij bedacht had....

INFORMATIE

AUTEUR
Jeska Verstegen
DIMENSIE
4,46 MB
BESTANDSNAAM
Bofferdje.pdf

OMSCHRIJVING

Bofferdje woont met papa en mama op de Speeldries nummer 3. En met zijn grote vriend Beer, de hond. Bofferdje is echt een bofkont. Papa en mama spelen vaak vrolijk met hem mee, en op de een of andere manier gaan de dingen dan altijd zoals Bofferdje het wil – maar wel nét even anders dan hij bedacht had.Perfecte voorleesavontuurtjes voor peuters die net zo vol verwondering in de wereld staan als Bofferdje.

Wil je het boek lezen?Bofferdje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeska Verstegen. Lezen Bofferdje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN