Techniek in de radiotherapie

Techniek in de radiotherapie - Froma, A. | Highergroundnb.org

...logisch Laboranten (VORL) en Uitgeverij De Tijdstroom ... Techniek in de radiotherapie - (ISBN: 9789035229051) | De ... ... . Techniek in de radiotherapie maakt deel uit van de serie Medische beeldvorming en radiotherapie.In deze vernieuwde uitgave zijn diverse innovaties toegevoegd, zoals de MR-Linac en protonenbestralingen. Verder zijn de fysisch/technische aspecten vernieuwd en zijn verouderde technieken uit het boek verdwenen. 9789035229051 Techniek in de radiotherapie koop je vanaf 16.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énke ... bol.com | Techniek in de radiotherapie | 9789035229051 ... ... .99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Artikelomschrijving. Techniek in de radiotherapie maakt deel uit van de serie Leerboeken voor radiologisch laboranten. Deze serie leerboeken was oorspronkelijk een gezamenlijk project van de Raad Beroepsopleiding Radiologisch Laboranten (BRL), de Vereniging van Opleidingsinstituten voor Radiologisch Laboranten (VORL) en Elsevier gezondheidszorg. Bestel: Techniek in de radiotherapie Bestel Techniek in de radiotherapie met ISBN/EAN 9789035237056 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Techniek in de radiotherapie maakt deel uit van de serie Medische beeldvorming en radiotherapie.In deze vernieuwde uitgave zijn diverse innovaties toegevoegd, zoals de MR-Linac en protonenbestralingen. Verder zijn de fysisch/technische aspecten vernieuwd en zijn verouderde technieken uit het boek verdwenen. Techniek in de radiotherapie maakt deel uit van de serie Medische beeldvorming en radiotherapie.In deze vernieuwde uitgave zijn diverse innovaties toegevoegd, zoals de MR-Linac en...

INFORMATIE

AUTEUR
Froma, A.
DIMENSIE
12,47 MB
BESTANDSNAAM
Techniek in de radiotherapie.pdf

OMSCHRIJVING

Techniek in de radiotherapie maakt deel uit van de serie Leerboeken voor radiologisch laboranten. Deze serie leerboeken was oorspronkelijk een gezamenlijk project van de Raad Beroepsopleiding Radiologisch Laboranten (BRL), de Vereniging van Opleidingsinstituten voor Radiologisch Laboranten (VORL) en Elsevier gezondheidszorg.In Techniek in de radiotherapie komen de technische aspecten van de bestralingsapparatuur en-technieken aan de orde. Eerst worden bestralingsapparatuur, fotonen-en elektronenbundels. Een uitvoerig hoofdstuk is gewijd aan bestralingstechnieken. Daarnaast is er aandacxht voor dosimetrie, lokalisatie, moulagetechnieken, positieverificatie met behulp van EPID's en brachytherapie. Het slothoofdstuk is gewijd aan kwaliteitszorg. De bijdragen zijn geschreven door klinisch fysici, radiotherapeutisch laboranten en anderen die nauw bij het vakgebied betrokken zijn. Deze uitgave is de tweede, geheel geactualiseerde druk van de eerdere editie uit 1997.Techniek in de radiotherapie is behalve voor radiodiagnostisch en radiotherapeutisch laboranten in opleiding en MBRT-studenten ook bij uitstek geschikt voor hen die reeds de (initiële) opleiding hebben afgesloten. De uitgave vormt eveneens een goede introductie voor radiotherapeuten, klinisch fysici en klinisch fysisch medewerkers, al dan niet in opleiding, en anderen die nauw betrokken zijn bij de afdeling radiotherapie van een ziekenhuis.

Wil je het boek lezen?Techniek in de radiotherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Froma, A.. Lezen Techniek in de radiotherapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN