De Toverfluit

De Toverfluit - Bohumil Hrabal | Highergroundnb.org

...e Toverfluit W.A. Mozart Mozarts beroemde opera in Nederlandse vertaling: een exotisch avontuur, een klassiek verhaal over de strijd tussen goed en kwaad, een sprookje ... Openingsuren Dancing De Toverfluit in Zoersel ... .Uitgevoerd met een eigen CD-opname, o.l.v. Vaughan Schlepp. Zes poppenspelers bespelen de grote marionetten, uit lindenhout gesneden. Voor volwassenen en kinderen (vanaf 7 jaar). DANCING DE TOVERFLUIT ZOERSEL heeft 2.170 leden . Hey iedereen, morgen zondag 21 juni is ons terraske weer open van 14-19u. Toverfluit RAP - tickets alleen nog aan de zaal. Sopraan Johannette Zomer presenteert in 2019/2020 het operaproject ToverfluitRAP. De Zauberflöte behoort tot de bek ... De Toverfluit - Toneelmakerij ... . Toverfluit RAP - tickets alleen nog aan de zaal. Sopraan Johannette Zomer presenteert in 2019/2020 het operaproject ToverfluitRAP. De Zauberflöte behoort tot de bekendste en meest opgevoerde opera uit Mozarts repertoire.De ToverfluitRAP combineert klassieke muziek met rap- en hiphopmuziek en wordt uitgevoerd door een grote verscheidenheid aan vocalisten. De Toverfluit. Iedereen kent de betoverende muziek van de opera De toverfluit. Lang niet iedereen kent het verhaal… Prins Tamino van Bourbon-Parma reist terug naar zijn geboortestad om zijn zuster te bezoeken. Van zijn familie is niet veel meer over: wie niet gesneuveld is onder de guillotine, is door Napoleon Bonaparte verjaagd. Tamino legt zijn hoofd te slapen in Parma maar ontwaakt in het ... Dancing de Toverfluit in Zoersel zoekt een overnemer. De huidige uitbaters Eddy en Ria willen stilaan van hun pensioen gaan genieten en dus zoeken ze waardige opvolgers. En dat is niet zo eenvoudig, want de Toverfluit is een echt instituut. Wie de zaak wil overnemen zal ook de spirit van de De Toverfluit is een hartverwarmend uitje voor tijdens de koude dagen.; Laat je betoveren door dit magisch muziektheater voor de hele familie. Een korte opera van ca. 75 minuten; Een opera voor jong en oud, de perfecte manier om als (groot)ouder je (klein)kind met het genre in aanraking te brengen....

INFORMATIE

AUTEUR
Bohumil Hrabal
DIMENSIE
6,29 MB
BESTANDSNAAM
De Toverfluit.pdf

OMSCHRIJVING

In 1997 kwam de Tsjech Bohumil Hrabal om het leven door een val uit een raam van het ziekenhuis waarin hij ter revalidatie was opgenomen. Hij liet een indrukwekkende hoeveelheid verhalen en teksten na: zijn Verzameld werk telt negentien delen. Vertaler Kees Mercks maakte uit deze omvangrijke literaire erfenis een selectie, waarbij hij vooral koos voor verhalen die in Tsjechië inmiddels klassiek zijn geworden.

Wil je het boek lezen?De Toverfluit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bohumil Hrabal. Lezen De Toverfluit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN