De kunst van het naakttekenen

De kunst van het naakttekenen - Giovanni Civardi | Highergroundnb.org

... 12,95 Praktisch handboek met mannelijk en vrouwelijk naakt in meer dan 100 poses Voor de beginnende en gevorderde kunstenaar ... De kunst van het naakttekenen van Giovanni Civardi bestellen? ... . Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Reviews. Schrijf een review. 4.0. Met De kunst van het naakttekenen van Giovanni Civardi leer je stap voor stap alle facetten van het menselijk lichaam in verschillende poses te tekenen. Het boek bevat basisprincipes voor het tekenen van onder andere proportie, opbouw en houding. Civardi laat verschillende tekentechnieken en -materialen zien. Met De kunst van het naakttekenen van Giovanni Civardi leer ... De kunst van het naakttekenen door Vitataal & Giovanni Civardi ... . Civardi laat verschillende tekentechnieken en -materialen zien. Met De kunst van het naakttekenen van Giovanni Civardi leer je stap voor stap alle facetten van het menselijk lichaam in verschillende poses te tekenen. Het boek bevat basisprincipes voor het tekenen van onder andere proportie, opbouw en houding. Civardi laat verschillende tekentechnieken en -materialen zien. Een waardevol naslagwerk die een bijdrage levert aan de technische...

INFORMATIE

AUTEUR
Giovanni Civardi
DIMENSIE
9,25 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van het naakttekenen.pdf

OMSCHRIJVING

Met De kunst van het naakttekenen van Giovanni Civardi leer je stap voor stap alle facetten van het menselijk lichaam in verschillende poses te tekenen. Het boek bevat basisprincipes voor het tekenen van onder andere proportie, opbouw en houding. Civardi laat verschillende tekentechnieken en -materialen zien. Een waardevol naslagwerk die een bijdrage levert aan de technische ontwikkeling van elke tekenaar, zowel amateur als professional.Giovanni Civardi is een Italiaanse kunstenaar en docent geneeskunde. Uniek is dat hij in zijn lessen aan de faculteit van geneeskunde in Milaan combineert met zijn tekenkunst.

Wil je het boek lezen?De kunst van het naakttekenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Giovanni Civardi. Lezen De kunst van het naakttekenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN