De fundamenten van het leven

De fundamenten van het leven - Brigit Woltjer | Highergroundnb.org

... boeken en meer dan 3000 opgenomen lezingen ... De fundamenten van ons leven - bibliotheek.nl ... . In De fundamenten van ons leven keert Lyman Ward, emeritus hoogleraar en auteur van boeken over het Amerikaanse Westen, terug naar het huis van zijn grootouders in Grass Valley, in de Californische Sierra Nevada. Op de plek van het iconische CBS-gebouw in Voorburg, komt een nieuwe duurzame woonwijk: Park070. Het voormalige kantoor wordt op dit moment circulair ontmanteld. In de nieuwe wijk, op de grens van het st ... De fundamenten van Gods regering in jouw leven. | Menorah ... ... . In de nieuwe wijk, op de grens van het stadse Den Haag en groene Park Voorburg 't Loo, komen verleden en toekomst samen. In De fundamenten van ons leven keert Lyman Ward, emeritus hoogleraar en auteur van boeken over het Amerikaanse Westen, terug naar het huis van zijn grootouders in Grass Valley, in de Californische Sierra Nevada.Aan een rolstoel gekluisterd door een slopende botziekte en grotendeels afhankelijk van de zorg van anderen, reconstrueert hij daar het heroïsche pioniersleven van zijn grootmoeder ... Volgens filosoof Marc De Kesel laat de wereldwijde crisis zien dat niet de economie, maar het behoud van leven aan de basis moet staan van onze politiek. Bekijk dit interview met filosoof Marc De Kesel over hoe de coronacrisis de fundamenten van onze vrijheid en democratie blootlegt....

INFORMATIE

AUTEUR
Brigit Woltjer
DIMENSIE
8,93 MB
BESTANDSNAAM
De fundamenten van het leven.pdf

OMSCHRIJVING

Nog steeds kan ik niet zeggen dat ik geloof in een God, maar ik geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde. Dit iets heeft mij geleid naar de kerk en indirect naar Antoine Bodar. Het was teleurstellend en schokkend om de weerstand vanuit mijn omgeving te ervaren op mijn onderzoek naar wat de kerk nu eigenlijk is. De reacties die ik ontving, zijn aanleiding tot dit boek. Ik hoop dat mensen nu kunnen begrijpen dat ik niets wereldvreemder ben geworden, maar gewoon nieuwsgierig was. En dat Antoine Bodar alle tijd nam om mijn vragen te beantwoorden. Brigit Woltjer is niet-christelijk opgevoed en had geen speciale interesse in de kerk. De Heilige Mis op kerstavond 2015 werd de start van een zoektocht die haar vele inzichten heeft gegeven. Zij ervaart dat haar leven een positieve wending heeft gekregen en zou graag willen dat haar verhaal een opsteker is voor iedereen die in een soortgelijke fase zit.

Wil je het boek lezen?De fundamenten van het leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brigit Woltjer. Lezen De fundamenten van het leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN