Reis Naar Het Verleden

Reis Naar Het Verleden - Stefan Zweig | Highergroundnb.org

...den. Joseph Roth is een geweldige verteller over alles wat Europa voor, tijdens en na WO1 heeft verscheurd ... Onderneem een reis naar het verleden in het eeuwenoude ... ... . Iedereen is onderweg of op de vlucht zonder te weten waarheen Reis naar het verleden. door Stefan Zweig. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. Hotel 13 - Reis naar het verleden (Paperback). Richard Leopold en Jack krijgen nog meer dan de ansichtka ... Athenaeum Boekhandel | Reis naar het verleden ... . Hotel 13 - Reis naar het verleden (Paperback). Richard Leopold en Jack krijgen nog meer dan de ansichtkaart in handen. Zullen Tom, Anna en Liv het... Tijdens deze indrukwekkende reis van Auschwitz naar Israël beleven wij het verleden en het heden. De reis begint in Krakau in Polen, waar het vreselijke lijden van het Joodse volk voelbaar dichtbij komt. De reis gaat verder naar Eretz Israel, waar we zien hoe God Zijn beloftes aan Zijn volk heeft gehouden en ook vandaag waarmaakt. Een reis naar het verleden. STEL u eens voor hoe interessant het zou zijn om te kunnen zien hoe uw voorou...

INFORMATIE

AUTEUR
Stefan Zweig
DIMENSIE
9,31 MB
BESTANDSNAAM
Reis Naar Het Verleden.pdf

OMSCHRIJVING

Na een periode van negen jaar waarin Louis vanwege de Eerste Wereldoorlog gescheiden werd van zijn thuisland Oostenrijk, komt hij eindelijk thuis. Hij ontmoet zijn verloren gewaande geliefde, die, ondanks hun verschillende afkomst en klasse,beloofd had om altijd op hem te wachten. Beiden zijn echter inmiddels getrouwd. Toch moeten ze te weten komen of hun liefde het wederzijdse verraad en het verstrijken der jaren heeft overleefd.In zijn laatste, decennialang verloren gewaande novelle verkent Stefan Zweig de angst voor de nostalgie en de fragiliteit van de liefde. Tegelijkertijd zet hij een land neer dat op het punt staat omzich aan de duistere beloftes van het fascisme over te geven, en om zijn onschuld te verliezen.Reis naar het verleden dook in de jaren zestig tussen de papieren van Zweigs literaire nalatenschap op. In Frankrijk verscheen de novelle in een tweetalige editie in november 2008; sindsdien zijn er meer dan 180.000 exemplaren over de toonbank gegaan. Bij Uitgeverij Atlas verschijnt het werk eveneens in een tweetalige uitgave.'Hoe ik uw kunstzinnige taalgebruik bewondere. Uw woorden sluiten om de gedachten als doorzichtige kleding…' – Sigmund Freud'Deze stendhaliaanse versie van Op zoek naar de verloren tijd is de literaire verbinding tussen de negentiende en twintigste eeuw en komt met ongekende kracht onze eeuw binnen. Het is treurig en mooi tegelijk, als Het rood en het zwart in zwart-wit.' – Nouvel Observateur'Een ongelofelijk ontroerend boek. Men vindt Stefan Zweigs meest dierbare thema's erin terug: de liefde, de passie, de schok van de Eerste Wereldoorlog.' – Stefan Zweig (Wenen, 1881-1942) studeerde in Berlijn en Wenen en verwierf zich een reputatie als dichter, schrijver en biograaf. Zijn verhalen en novellen werden in 1934 voor het eerst gebundeld. In datzelfde jaar verhuisde hij naar Londen en werd hij Brits staatsburger. Na een kort verblijf in New York vestigde hij zich in Brazilië, waar hij samen met zijn vrouw zelfmoord pleegde.

Wil je het boek lezen?Reis Naar Het Verleden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stefan Zweig. Lezen Reis Naar Het Verleden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN