Pinkeltje 17 - Lach jij maar, Pinkeltje

Pinkeltje 17 - Lach jij maar, Pinkeltje - Dick Laan | Highergroundnb.org

...inderboekenreeks van de Nederlandse schrijver Dick Laan met in de hoofdrol het gelijknamige personage ... Top Honderd | Pinkeltje 18 - O, o, die Wolkewietje toch ... ... . Het eerste boek, De avonturen van Pinkeltje, verscheen in 1939.Dick Laan schreef in totaal 29 boeken, waarvan er vier pas verschenen na de dood van Laan in 1973. De illustraties in deze boeken zijn van de hand van Rein van Looy.In 1978 verscheen de op deze boekenreeks ... Lach jij maar, Pinkeltje book. Read reviews from world's largest community for readers. Pinkeltje, een mannetje niet groter dan je ... Pinkeltje - Wikipedia ... . Read reviews from world's largest community for readers. Pinkeltje, een mannetje niet groter dan je pink, is te herkennen ... Pinkeltje #17. Auteur(s) Dick Laan Bewerker(s) Suzanne Braam Illustrator(s) Julius Ros. NUR code(s) 282 Fictie 7-9 jaar Imprint(s) Van Holkema & Warendorf ... Lach jij maar, Pinkeltje . Leon de slalomkampioen . Levende bezems . Liefde en andere vreemde woorden . Monsterlijke mythen Lach jij maar pinkeltje (Paperback). lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- ; Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Pinke...

INFORMATIE

AUTEUR
Dick Laan
DIMENSIE
4,75 MB
BESTANDSNAAM
Pinkeltje 17 - Lach jij maar, Pinkeltje.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Pinkeltje. Pinkeltje, een mannetje niet groter dan je pink, is te herkennen aan zijn witte baard en zijn blauwe puntmuts. Hij is getrouwd met Pinkelotje, die zelfs nog iets kleiner is. De twee Pinkels komen samen vaak vanuit Pinkeltjesland even naar Nederland. Deze keer vertelt Pinkeltje een paar spannende avonturen over de dieren uit het grote huis, waar Pinkeltje een tijdje heeft gewoond en nog regelmatig op bezoek gaat. Over Snorrebaard, de kat, die een keer verdwaalt en weer wordt opgespoord via...de televisie! En over de dappere hond Wiebelstaart die een drenkeling redt. Goudhuidje, de goudvis, trekt de wijde wereld in. Hij ontmoet stekelbaarzen en karpers, snoeken en kikkers, maar de reis die hij maakt is zo vreselijk dat hij alleen maar terugverlangt naar zijn eigen vertrouwde viskom. En Wipstaart, de kraai, krijgt een armband van Sinterklaas. Wat hij daarmee moet? Lees zelf maar!

Wil je het boek lezen?Pinkeltje 17 - Lach jij maar, Pinkeltje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick Laan. Lezen Pinkeltje 17 - Lach jij maar, Pinkeltje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN