Het allerleukste woordenschat oefenboek - Kidsweek in de Klas groep 6 & 7

Het allerleukste woordenschat oefenboek - Kidsweek in de Klas groep 6 & 7 - Kidsweek | Highergroundnb.org

...rgroot je je tekstbegrip en woordenschat, zelfstandig of samen met je ouders ... Kidsweek - Het allerleukste begrijpend lezen oefenboek ... ... . De overzichtelijke stappenplannen en de handige legenda bieden een steuntje in de rug bij het lezen van een tekst voor leerlingen uit groep 8. Aan de hand van artikelen uit Kidsweek en de bijbehorende video's op de website vergroot je je tekstbegrip en woordenschat, zelfstandig of samen met je ouders. De overzichtelijke stappenplannen en de handige legenda bieden een steuntje in de rug bij het lezen van een tekst voor leerlingen uit groep 6 en 7. De oefenboeken van Kidsweek in de Klas zijn leerzaam en leuk! Aan de hand ... Kidsweek - Het allerleukste begrijpend lezen oefenboek ... ... . De oefenboeken van Kidsweek in de Klas zijn leerzaam en leuk! Aan de hand van artikelen uit Kidsweek en de bijbehorende video's op de website vergroot je je tekstbegrip en woordenschat, zelfstandig of samen met je ouders.De overzichtelijke stappenplannen en de handige legenda bieden een steuntje in de rug bij het lezen van een tekst voor leerlingen uit groep 6 en 7. Het Allerleukste Begrijpend Lezen Oefenboek. Begrijpend lezen saai? Welnee! De oefenboeken van Kidsweek in de Klas zijn leerzaam en leuk! Aan de hand van leuke artikelen en de bijbehorende video's op de website vergroot je je tekstbegrip en woordenschat, zelfstandig of samen met j...

INFORMATIE

AUTEUR
Kidsweek
DIMENSIE
12,72 MB
BESTANDSNAAM
Het allerleukste woordenschat oefenboek - Kidsweek in de Klas groep 6 & 7.pdf

OMSCHRIJVING

Met de oefenboeken van Kidsweek in de Klas wordt leren een feest!Leren saai? Welnee! De oefenboeken van Kidsweek in de Klas zijn niet alleen leerzaam, maar vooral ook heel leuk. Aan de hand van de artikelen uit Kidsweek en de bijbehorende video's op de website vergroot je je woordenschat en je tekstbegrip, alleen of samen met je juf of je ouders. Daarnaast leer je spelenderwijs van alles over de actualiteit én leer je ook allerlei handige studievaardigheden aan. Heb je even genoeg geoefend? Blader dan door naar de puzzels of de moppen. Zo wordt je woordenschat uitbreiden vanzelf een feest! Het allerleukste woordenschat oefenboek is geschikt voor leerlingen uit groep 6 & 7 en is zeer geschikt om te gebruiken in het onderwijs, maar kan ook zelfstandig thuis worden gebruikt, bijvoorbeeld om in de zomervakantie op niveau te blijven of zelfs door te groeien.

Wil je het boek lezen?Het allerleukste woordenschat oefenboek - Kidsweek in de Klas groep 6 & 7 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kidsweek. Lezen Het allerleukste woordenschat oefenboek - Kidsweek in de Klas groep 6 & 7 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN