Verliefd

Verliefd - U. Weigelt | Highergroundnb.org

...jk is. Verliefd! Dat heerlijke verslavende gevoel! Je barst van de energie, je voelt je fantastisch en je kan de hele wereld aan! Verliefd! Of ben je juist o ... Psycholoog Janneke Gaanderse legt uit hoe je weet of je echt verliefd bent ... ... ik ben een meisje van bijna 14, en ik ben hopeloos verliefd op een jongen uit mijn klas. ik noem het maar even D. we hadden eerder dit jaar al een keer verkering gehad, maar dat is toen uitgegaan, want hij had het gevoel dat hij me alleen maar kwetste. in die relatie, om een lang verhaal kort te maken, deden we niet zoveel. we hadden bijna drie maandjes met elkaar en we hadden in die tijd ... Verliefd. De ... 7 onverwachte dingen waardoor mensen verliefd op je worden ... ... . in die relatie, om een lang verhaal kort te maken, deden we niet zoveel. we hadden bijna drie maandjes met elkaar en we hadden in die tijd ... Verliefd. Deze pagina gaat over verliefdheid, een bijzonder gevoel dat bijna iedereen wel eens ervaren heeft in zijn of haar leven. Verliefdheid is een gevoel dat mensen hebben wanneer ze een mogelijke liefdespartner leren kennen en het verrassende is dat vaak binnen een paar seconden kan toeslaan. Onbewust is dat misschien precies de reden dat je juist op die persoon verliefd bent geworden. Nee zeggen is nodig Als je het avontuur van verliefdheid hebt doorstaan, dringt het gegeven van overgave zich op een andere manier op. Binnen een duurzame verbintenis is de overgave van beide kanten niet meer zo vanzelfsprekend als in de fase van verliefdheid. Verliefd worden werkt voor mannen anders dan voor vrouwen. Zo lijkt voor mannen een eerste indruk en ontmoeting heel belangrijk. Verliefd worden werkt anders bij mannen Mannen worden sneller verliefd dan vrouwen blijkt uit onderzoek en liefde op het eerste gezicht komt ook vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Verliefd zijn is heerlijk. Het is heerlijk om dol te zijn op iemand, daar continu bij te willen zijn, leuke dingen mee te willen doen en liefde terug te ontvangen. Het is fijn als jullie samen door het leven kunn...

INFORMATIE

AUTEUR
U. Weigelt
DIMENSIE
4,63 MB
BESTANDSNAAM
Verliefd.pdf

OMSCHRIJVING

Liefde op het tweede gezichtThema: verliefd zijnNiet alleen mensen worden verliefd, ook dieren natuurlijk. Maar Flits, de sterkste kater uit de buurt, vindt verliefd zijn een beetje eng. Hij ziet overal verliefde dieren, zoals Mol, Mus en Egel. Zelfs Miauw, de mooiste poes van de straat, is verliefd. In het begin vindt hij dat de dieren maar een beetje gek doen. Dan herinnert hij zich Moortje en beseft hij dat verliefd zijn toch best leuk is!

Wil je het boek lezen?Verliefd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur U. Weigelt. Lezen Verliefd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN