Modelbouw Handboek voor Stoomtechniek - Deel W - De Waterhuishouding

Modelbouw Handboek voor Stoomtechniek - Deel W - De Waterhuishouding - Ing. T. Visser | Highergroundnb.org

... de journalist in opleiding tot de mediaprofessional die het publiek wil blijven bereiken: Journalistiek van nu is voor iedereen in het vak een nieuw standaardwerk ... Modelbouw handboek voor stoomtechniek - deel S ... ... . Over de auteur(s)Harrie Kiekebosch is sinds 2010 docent aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie van Saxion. De buurt was veilig is het verhaal van Avron.Een kind dat opgroeide tussen twee werelden, geboren na de Tweede Wereldoorlog in een Nieuwe tijd waarin de vrijheidsdrang van de jaren 60 gloort."De buurt was veilig" is het verslag over Avron, een kind tussen twee werelden, geboren na de Tweede Wereldoorlog.Hij groeit op te midden van generaties met de me ... Modelbouw Handboek voor Stoomtechniek - Deel W - De ... ... ."De buurt was veilig" is het verslag over Avron, een kind tussen twee werelden, geboren na de Tweede Wereldoorlog.Hij groeit op te midden van generaties met de mentaliteit van voor die wereldbrand, terwijl ... De Aziatische keuken eBook Glans van geluk eBook Amsterdam, stad van mijn leven eBook Door gewenning aan het leed gevoed eBook Ouderen in de samenleving eBook Modelbouw Handboek voor Stoomtechniek - Deel Y - De Duplex Yarrow ketel eBook Zeven minuten na middernacht eBook...

INFORMATIE

AUTEUR
Ing. T. Visser
DIMENSIE
3,25 MB
BESTANDSNAAM
Modelbouw Handboek voor Stoomtechniek - Deel W - De Waterhuishouding.pdf

OMSCHRIJVING

In deel W wordt de waterhuishouding van de maritieme stoominstallatie beschreven. Hiermee wordt het gedeelte van het stoom- en watercircuit bedoeld dat begint bij de stoom die uit de stoommachine stroomt en eindigt bij de ketelwatervoorraadtanks. Eerst wordt de energie die in deze uitlaastroom zit benut door het ketelwater te verwarmen voordat het in de Duplex Yarro ketel geperst wordt. Daarna stroomt de uitlaatstroom naar de kielcondensor waar het water wordt. Dit condensaat wordt door de condensaatpomp uit de kielcondensor gezogen en deze perst het vervolgens naar de ketelwatervoorraadtanks. Alle onderdelen die hierbij betrokken zijn worden in deel W tot in detail beschreven, behalve de condensaatpomp, die in deel P wordt beschreven. Het ontwerp van de voorverwarmer is gebaseerd op koperen waterleidingbuis en ventielen van binnenbanden. Hierdoor kan de voorverwarmer gemakkelijk gemaakt worden mits het hardsolderen beheerst wordt.

Wil je het boek lezen?Modelbouw Handboek voor Stoomtechniek - Deel W - De Waterhuishouding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ing. T. Visser. Lezen Modelbouw Handboek voor Stoomtechniek - Deel W - De Waterhuishouding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN