Jan Jans & Kinderen 13

Jan Jans & Kinderen 13 - Jan Kruis | Highergroundnb.org

...lles over Jan, Jans en de kinderen! Lees de strips en kom alles te weten over Jan Kruis, Catootje, de Rode Kater en alle andere stripfiguren ... Jan Kruis Museum - Een vrolijk museum! ... . Of test jezelf met quiz, speel een spelletje of download een van de kleurplaten. Het begin van Jan, Jans en de kinderen. In 1970 tekende Jan Kruis de eerste aflevering van Jan, Jans en de kinderen voor de Libelle. Vol goede moed begon hij met de familie van Jan en Jans, maar al bij de derde strip waren zijn ideeën op. Een ander probleem was dat Jan vaak moeite had om elke week een nieuwe strip af te hebben. Artikelen in de categorie "Personage uit Jan, J ... Jan, Jans en de kinderen vakantieboek 2020 - Libelle ... . Een ander probleem was dat Jan vaak moeite had om elke week een nieuwe strip af te hebben. Artikelen in de categorie "Personage uit Jan, Jans en de kinderen" Deze categorie bevat de volgende 13 pagina's, van in totaal 13. Jan, Jans en de kinderen is een wekelijkse gagstrip van telkens één pagina, oorspronkelijk van de hand van Jan Kruis (1933-2017). De eerste aflevering verscheen eind 1970 in het damesblad Libelle.Centraal in de strip staan de dagelijkse belevenissen van de fictieve Nederlandse familie Tromp en hun huisdieren. 23-jul-2012 - Speciaal voor de Leprastichting maakte Jan Kruis twee strips over Jan, Jans en de kinderen: in Mozambique en in Suriname. De strips zijn nu in één bundel verkrijgbaar. Bestel 'm nu! De opbrengst is voor de Leprastichting. Bekijk meer ideeën over Kinderen, Strip, Mozambique. Jan, Jans en de Kinderen 13 - Deel 13. Beschikbare exemplaren voor deze uitgave. Deel 13 Nieuw Jan, Jans en de Kinderen 13 Softcover, Eerste druk (1983) € 7,95 Uitgave omschrijving. De tekst 'Jan, Jans en de kinderen' op het voorplat is in reliëf. Kijkdooseffect door uitsparing in ... Jan Kruis Museum Welkom op de website van het Jan Kruis Museum in Orvelte! Beste bezoekers, u hoeft bij ons niet te reserveren. Bij de entree wordt het maximum aantal bezoekers (15 personen) gereguleerd. Jan Kruis werd vooral bekend door de strip 'Jan, Jans en de Kinderen'. In deze strip wist hij een tijdsbeeld te […] 19-nov-2019 - Bekijk het bord "Jan, Jans, en de kinderen" van ellynoorlander op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Stripboeken, Kinderen, Strip. Jan Jans en de kinderen serie - Frajo-boekenwinkel - Nederlands webwinkel in 2e hands Strips en Boeken Alles over Jan, Jans en de kinderen! Lees de strips en kom alles te weten over Jan Kruis, Catootje, de Rode Kater en alle andere stripfiguren. Of test jezelf met quiz, speel een spelletje of download een van de kleurplaten. Jan Kruis heeft veel strips getekend, zoals onder andere de strips Jan, Jans en de kinderen, Sjors en Sjimmie, Gregor, Tommy, en Kwynk. Toegepaste kunst en illustraties. We stappen terug in de tijd en gaan naar Jan Kruis zijn geboortestad Rotterdam met de toegepaste kunst en illustraties waar Jan Kruis zijn loopbaan mee begon. Schilderi...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Kruis
DIMENSIE
3,78 MB
BESTANDSNAAM
Jan Jans & Kinderen 13.pdf

OMSCHRIJVING

In Jan, Jans en de kinderen staat het dagelijks leven centraal. De strip gaat over een gezin met een vader en moeder (Jan en Jans) en drie kinderen (Karlijn, Catootje en Gertje). Verder zijn er natuurlijk de huisdieren (Lotje, Loedertje en de Rode Kater) en vrienden en familie.

Wil je het boek lezen?Jan Jans & Kinderen 13 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Kruis. Lezen Jan Jans & Kinderen 13 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN