De ontdekking van het puberbrein

De ontdekking van het puberbrein - Sheryl Feinstein | Highergroundnb.org

...dystore.nl Ook verklaart het de bekende 'moodswings': het ene moment is je kind vrolijk en blij, om vijf minuten later bloedchagrijnig te reageren op alles wat je zegt ... het puberbrein - Jonger | Jonger ... . Tips: zo ga je het beste om met typisch pubergedrag. Drie groeifases van het puberbrein. De ontwikkeling van de hersenen tijdens de puberteit verloopt in drie fases. De ontdekking van het puberbrein . Bazalt. 10 mindframes om leren zichtbaar te maken . Coachen in scholen . Compact en rijk . Coöperatief vergaderen voor professionals . De allerergste dag van mijn leven . De ontdekking van het puberbrein . De reflect ... Yindo - De ontdekking van het puberbrein ... . Coachen in scholen . Compact en rijk . Coöperatief vergaderen voor professionals . De allerergste dag van mijn leven . De ontdekking van het puberbrein . De reflectieve leraar ... Laten we het onder ogen zien: het weer is meer voorspelbaar dan de gemiddelde tiener. Plotseling kan de knapste en de meest coöperatieve leerling onredelijk zijn en volop in discussie met je gaan. Recent neurologisch onderzoek heeft uitgewezen dat het het puber brein ontwikkelingen doormaakt die dat wisselende gedrag veroorzaken. Een daarvan uitgaande onderwijsdidactiek helpt dan om deze ... De hersengebieden, ook die van het puberbrein, ontwikkelen zich niet gelijkmatig, maar van achter...

INFORMATIE

AUTEUR
Sheryl Feinstein
DIMENSIE
7,77 MB
BESTANDSNAAM
De ontdekking van het puberbrein.pdf

OMSCHRIJVING

Laten we het onder ogen zien: het weer is meer voorspelbaar dan de gemiddelde tiener. Plotseling kan de knapste en de meest coöperatieve leerling onredelijk zijn en volop in discussie met je gaan. Recent neurologisch onderzoek heeft uitgewezen dat het het puber brein ontwikkelingen doormaakt die dat wisselende gedrag veroorzaken. Een daarvan uitgaande onderwijsdidactiek helpt dan om deze leerlingen beter te kunnen bereiken. Dit informatieve boek geeft na een uitleg over de biologie van de tienerhersenen antwoord op specifieke kenmerken van het brein in aanbouw. Zoals: kennisontwikkeling, het uiten van ideeën en gevoelens, persoonlijkheidsontwikkeling, bravour gedrag tonen, enzovoorts. praktijkvoorbeelden ( u herkent vast de tieners in uw eigen klas) worden verklaard vanuit een research-based onderwijsstrategieën. Met dit juiste gereedschap in handen is lesgeven aan tieners zeer de moeite waard en zijn alledaagse moeilijkheden, conflicten en crisissituaties beter te begrijpen en te hanteren. Een gezamelijk project van Bazalt en HCO.

Wil je het boek lezen?De ontdekking van het puberbrein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sheryl Feinstein. Lezen De ontdekking van het puberbrein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN