AANTEKENINGEN

AANTEKENINGEN - Jiddu Krishnamurti | Highergroundnb.org

... zeeën, vooral aan het strand is het verschil tussen de vaste aarde en de zee goed te zien ... Gratis Aantekeningen & Notities Software en Apps ... . Korte aantekeningen geven beknopt weer wat er tijdens commissievergaderingen is besproken. Ze worden gemaakt door de griffier van de commissie. Het is geen woordelijk verslag. In de aantekeningen worden in elk geval de genomen besluiten opgenomen. Verder wordt onder andere aangegeven welke fracties ... Aantekeningen maken met de laptop gaat een stuk sneller. Je kunt veel meer vastleggen in kortere tijd. Maar begrijp je de inhoud van het college dan ... Synoniemen van aantekening; ander woord voor aantekening ... ... . Je kunt veel meer vastleggen in kortere tijd. Maar begrijp je de inhoud van het college dan ook? En weet je na afloop terug te halen waar het college om draaide? Uit een onderzoek dat in Psychological Science is verschenen blijkt dat je meer ... Aantekeningen A. Hoofdstuk 1 : Getallen en Variabelen Hoofdstuk 2 : Combinatoriek Hoofdstuk 3 : Verbanden en Grafieken Hoofdstuk 4 : Het Kansbegrip (*) Hoofdstuk 5 : Beschrijvende Statistiek Hoofdstuk 6 : Machtsverbanden Hoofdstuk 7 : Kansrekening (*) Hoofdstuk K : Lineair Programmeren (*) Aan het eind van deze les: Weet je hoe je op verschillende manieren aantekeningen kunt maken tijdens een les. Begrijp je hoe goede aantekeningen je kunnen helpen bij het leren. Kun je op verschillende manieren aantekeningen bijhouden bij een les of presentatie. In dit boek pleit Marcel Schmeier voor 'slow teaching' waarbij bordwerk zorgvuldig wordt opgebouwd en geordend, leerlingen aantekeningen maken en de leerstof stapsgewijs en grondig wordt onderwezen én geleerd. Sommige afbeeldingen waaraan je aantekeningen toevoegt zijn groter dan het venster Knippen en aantekenen. Je kunt de weergave pannen met de schuifbalken, maar je kunt dit ook doen met aanraken (als de knop Schrijven met aanraken niet is geselecteerd) of door met de muisknop te slepen terwijl je de Ctrl-toets ingedrukt houdt. Vertalingen in context van "aantekeningen" in Nederlands-Spaans van Reverso Context: aantekeningen maken, m'n aantekeningen, aantekeningen over, aantekeningen voor Aantekeningen uit het ondergrondse is een sleutelwerk in het oeuvre van Dostojevski. De schrijver trekt fel van leer tegen wat we tegenwoordig 'de maakbaarheid van de mens' noemen. Het eerste deel is één lang requisitoir, in ritmisch, hamerend proza, ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jiddu Krishnamurti
DIMENSIE
9,63 MB
BESTANDSNAAM
AANTEKENINGEN.pdf

OMSCHRIJVING

Krishnamurti's 'Aantekeningen' zijn een uniek spiritueel document waarin hij op indringende wijze verslag doet van zijn waarnemingen, ervaringen en bewustzijnstoestanden. Op 323 met de hand geschreven en door hemzelf genummerde pagina's beschrijft hij in dichterlijk proza de beweging van de wolken, van de wind, de bomen, het licht, de vogels en de extatische eenheidsbeleving die hij in deze natuurverschijnselen ervaart. Meditatie kan, volgens Krishnamurti niet methodisch worden opgewekt, maar is een explosie van 'gewaar-zijn' op het moment waarop je denken stil is en je de feiten ziet zonder ze te willen veranderen.Bij de eerste druk werd er vanuit gegaan dat deze handgeschreven teksten compleet waren. In 2000 werden echter 32 nieuwe aantekeningen gevonden die wat betreft data en paginanummering aansloten bij de eerdere teksten. Deze aanvullende aantekeningen vormen het slotgedeelte van deze nieuwe uitgave en maken daarmee het beeld van Krishnamurti's innerlijke ervaringen compleet.

Wil je het boek lezen?AANTEKENINGEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jiddu Krishnamurti. Lezen AANTEKENINGEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN