Vervolgde Kerk 9 - Noodsprong

Vervolgde Kerk 9 - Noodsprong - Gisette van Dalen | Highergroundnb.org

...Eeuwoud Koolmees. ... Noodsprong is het negende deel in een serie over de vervolgde kerk ... Noodsprong: vervolgde christenen in Syrië Vervolgde Kerk ... ... . De 11-jarige Abia woont met zijn ouders, broer en zus in een stad in Syrië. Vader Elias heeft een goedlopende zeepfabriek. Vader Elias doet ook veel zaken met moslims. Op een dag ontdekt een van vaders klanten dat hij met een christelijke familie te maken heeft. Hij wil niet langer zaken doen met Elias en roept andere klanten ertoe op hetzelfde te doen. Vader ziet geen andere mogelijkheid dan ... De 11-jarige Abia woont met zijn ouders, b ... serie de vervolgde kerk - Eeuwoud Koolmees ... . Vader ziet geen andere mogelijkheid dan ... De 11-jarige Abia woont met zijn ouders, broer en zus in een stad in Syrië. Vader Elias heeft een goedlopende zeepfabriek. Vader Elias doet ook veel zaken met moslims. Op een dag ontdekt een van vaders klanten dat hij met een christelijke familie te maken heeft. Noodsprong (e-boek) door Gisette van Dalen, EAN 9789402901900. Bestel Noodsprong van Dalen, Gisette van als Ebook voor 7.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! NOODSPRONG door DALEN, GISETTE VAN, EAN 9789402901375. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Noodsprong: vervolgde christenen in Syrië (Vervolgde Kerk, Band 9) | Dalen, Gisette van | ISBN: 9789402901375 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Bestel Vervolgde Kerk: Noodsprong Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Omschrijving De 11-jarige Abia woont met zijn ouders, broer en zus in een stad in Syrië. Vader Elias heeft een goedlopende zeepfabriek. Vader Elias doet ook veel zaken met moslims. Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. Noodsprong is het negende deel in een serie over de vervolgde kerk. Productinformatie . Binding: Epub Auteur: Gisette van Dalen Bestandstype: epub Distributievorm: Ebook (digitaal) Aantal pagina's: Afhankelijk van e-reader Beveiliging: Digitaal watermerk (social DRM) Informatie Uitgeverij ... Get this from a library! Noodsprong : vervolgde christenen in Syrië. [Gisette van Dalen; Stichting Open Doors Nederland.] -- Als IS steeds verder oprukt, vlucht de vader van Abia (13) weg uit Syrië om in Europa asiel aan te vragen voor zijn gezin. Zullen ze elkaar ooit terugzien? Vanaf ca. 10 jaar. Vervolgde Kerk. Uitgever: Erdee Media Groep Uitgeverij de Banier. ISBN: 9789402901900. Bin...

INFORMATIE

AUTEUR
Gisette van Dalen
DIMENSIE
4,66 MB
BESTANDSNAAM
Vervolgde Kerk 9 - Noodsprong.pdf

OMSCHRIJVING

De directeur staat in de deuropening. 'Onmiddellijk naar de kelder!' Het is niet de eerste keer dat de leerlingen en docenten van de school waar Abia op zit naar de schuilkelder moeten. Sinds IS oprukt, zijn er regelmatig gevechten. Als IS de stad in handen krijgt, zal het leven voor de christenen heel moeilijk, misschien wel onmogelijk worden. Daarom is Abia's vader vooruitgegaan naar Europa, om daar voor het hele gezin asiel aan te vragen. Maar waarom horen ze na de eerste berichten niks meer van hem? Ze maken hun eigen vluchtplan, maar nog voor ze vertrokken zijn, staat er een busje van IS voor de deur... Noodsprong is het negende deel in een serie over de vervolgde kerk.

Wil je het boek lezen?Vervolgde Kerk 9 - Noodsprong in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gisette van Dalen. Lezen Vervolgde Kerk 9 - Noodsprong Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN