Meer Mindfulness

Meer Mindfulness - Marc Brookhuis | Highergroundnb.org

...de slapeloosheid. Mindfulness boeken. Wil je meer weten over mindfulness? En ben je niet in de gelegenheid om een training te volgen? In dat geval kan het interessant zijn om een boek te lezen ... Meer mindfulness - Filosofie & Theologie - Non-fictie ... ... . hieronder bespreken we drie goede boeken die gaan van gemakkelijk naar flink ingewikkeld en één boek dat we aanraden als je verder op het spirituele pad wil. MEER MINDFULNESS is het vervolg op het eerder bij AnkhHermes verschenen Ankertje 'Mindfulness, aandacht voor nu'. Waar 'Mindfulness, aandacht voor nu' stil staat bij de baisprincipes van midnfulenss, gaat dit boek verder. Rob Brandsma is pedagoog, psycholoog en mindfulnesstrainer en directeur van het Ce ... Mindfulness | Maak een einde aan stress en burn-outs door ... ... . Waar 'Mindfulness, aandacht voor nu' stil staat bij de baisprincipes van midnfulenss, gaat dit boek verder. Rob Brandsma is pedagoog, psycholoog en mindfulnesstrainer en directeur van het Centrum voor Mindfulness. Hij verzorgt naast cursussen voor particulieren ook een opleiding tot mindfulnesstrainer. Van zijn hand verscheen Elke dag meer mindfulness, Beter nu en verschillende boeken voor mindfulnesstrainers. Mindfulness is niets meer dan je aandacht naar het moment halen. Hoe vaker je dat lukt, des te leuker en lichter je leven wordt. Gebruik kleine, alledaagse gebeurtenissen om vaker in het moment te leven. En dat kan best lastig zijn. Daarom hebben wij 23 beste Mindfulness tips voor je verzameld. Simpel en klaar om direct toegepast te worden in jouw drukke ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Brookhuis
DIMENSIE
5,24 MB
BESTANDSNAAM
Meer Mindfulness.pdf

OMSCHRIJVING

MEER MINDFULNESS is het vervolg op het eerder bij AnkhHermes verschenen Ankertje 'Mindfulness, aandacht voor nu'. Waar 'Mindfulness, aandacht voor nu' stil staat bij de baisprincipes van midnfulenss, gaat dit boek verder.

Wil je het boek lezen?Meer Mindfulness in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Brookhuis. Lezen Meer Mindfulness Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN