Franciscus, de allerlaatste paus?

Franciscus, de allerlaatste paus? - Christian Vandekerkhove | Highergroundnb.org

... ondertussen ondermijnen ook een hele reeks schandalen haar geloofwaardigheid ... Franciscus, de allerlaatste paus?: Amazon.es: Christian ... ... . Franciscus, de allerlaatste paus? €14,00 . ISBN 9789077135389 Uitgever Mens & Cultuur Uitgevers N.V. Druk vanaf 1e Verschenen 19-12-2013 Taal Nederlands Bladzijden 104 pp. Bindwijze Paperback Rubriek Religie. In winkelwagen ... De wijsheid van het boeddhisme (boek) De stem van je intuïtie - spirituele inzichtkaarten (boek) Bekijk alles. Franciscus, de allerlaatste paus? Christian Vandekerkhove • Boek • pape ... Paus Franciscus - Wikipedia ... . Franciscus, de allerlaatste paus? Christian Vandekerkhove • Boek • paperback. De Rooms-Katholieke Kerk maakt een nooit geziene crisis door. Wijzen de profetieën van Malachias over de allerlaatste paus, maar ook die van Nostradamus en anderen, en de onmiskenbare afvalligheid van de Kerk naar dezelfde zaken die te gebeuren staan? Het is nog te vroeg om hierop te antwoorden. Franciscus, de allerlaatste paus?: Amazon.es: Christian Vandekerkhove: Libros en idiomas extranjeros Buy Franciscus, de allerlaatste paus? 01 by Christian Vandekerkhove (ISBN: 9789077135389) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Fnac: Franciscus, de allerlaatste paus?, Christian Vandekerkhove". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Koop nu Franciscus, de allerlaatste paus? van Christian Vandekerkhove" bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! De 112 e paus, Franciscus -de eerste Jezuïtische paus ooit-, zou de allerlaatste worden onder wiens bestuur de eindtijd zou losbarsten. Deze paus werd door St. Malachy 'Petrus Romanus' genoemd, en zou aan het hoofd staan als de kerk in hevige vervolgingen terecht komt, die zullen eindigen met de vernietiging van Rome en de komst van 'de gevreesde Rechter, die de mensen zal oordelen. Noté /5: Achetez Franciscus, de allerlaatste paus? de Vandekerkhove, Christian: ISBN: 9789077135389 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour 52 aanbiedingen in mei - Vind paus franciscus | Nieuw op Marktplaats - Voor iedereen een voordeel. De Rooms-Katholieke Kerk maakt een nooit geziene crisis door. Wijzen de profetieën van Malachias over de allerlaatste paus, maar ook die van Nostradamus en anderen, en de onmiskenbare afvalligheid van de Kerk naar dezelfde zaken die te gebeuren staan? Het is nog te vroeg om hierop te antwoorden. De 112 e paus, Franciscus -de eerste Jezuïtische paus ooit-, zou de allerlaatste worden onder wiens bestuur de eindtijd zou losbarsten. Deze paus werd door St. Malachy 'Petrus Romanus' genoemd, en zou aan het hoofd staan als de kerk in hevige vervolgingen terecht komt, die zullen eindigen met de vernietiging van Rome en de komst van 'de gevreesde Rechter, die de mensen zal oordelen. "Veranderen of verdwijnen" is de keuze waar de Kerk steeds weze...

INFORMATIE

AUTEUR
Christian Vandekerkhove
DIMENSIE
5,75 MB
BESTANDSNAAM
Franciscus, de allerlaatste paus?.pdf

OMSCHRIJVING

''Veranderen of verdwijnen'' is de keuze waar de Kerk steeds wezenlijker mee wordtgeconfronteerd.Niet alleen is er de al jarenlange spirituele en feitelijke leegloop van de kerken, ondertussen ondermijnen ook een hele reeks schandalen haar geloofwaardigheid.Na de zwarte bladzijden uit het verleden van de Kerk, zijn haar schaduwzijden inonze tijd voor velen de druppel die de emmer doet overlopen. Ook oprecht gelovige mensen keren de Kerk in groten getale de rug toe. Een evolutie die het appel van andere geestesrichtingen en zeker van het atheïsme accentueert.De meest gehoorde kritieken hebben natuurlijk te maken met de Inquisitie, dekruistochten, machtsmisbruik, inmengingen in de politiek, steunen van de slavernij, dubbele moraal, onderdrukking, betutteling, pedocriminaliteit, desinformatie in verband met AIDS, financieel gewin, de ondergeschikte positie van de vrouw, enz.De Rooms-Katholieke Kerk maakt een nooit geziene crisis door.Wijzen de profetieën van Malachias over de allerlaatste paus, maar ook die vanNostradamus en anderen, en de onmiskenbare afvalligheid van de Kerk naar dezelfde zaken die te gebeuren staan? Het is nog te vroeg om hierop te antwoorden.Dit boek brengt alle profetieën helder en chronologisch in kaart en bespreekt alvast de verschillende toekomstscenario's voor de Kerk.De auteur:Christian Vandekerkhove studeerde informatica en vergelijkendegodsdienstwetenschappen. Naast zijn activiteit als docent werkt hij als therapeut en parapsycholoog. Buiten ondersteuning bij levensproblemen en begeleiding inzake zingeving, runt hij een instituut waar personen zich kunnen laten testen op hun paranormale vermogens en begeleiding ontvangen bij hetontwikkelen van hun gaven. Hij is bestuurslid in de Belgische Theosofische Vereniging en lid van de Opperraad van de Belgische Martinistenorde.Wereldwijd staat hij gekend als specialist over het leven en het werk van Meester Philippe, over wie hij ''Het Paranormale is onder ons. De Wonderen van Meester Philippe'' schreef. Hij is tevens auteur van de bestsellers ''Paranormaal zijn we allemaal. Ontdek je zesde zintuig'' en ''Ontwikkel je zesde zintuig met de ziel van het licht''. Daarnaast schreef hij ook ''1000 Boeddhistische Wijsheden'' en ''Aan de Voeten van de Meester. Werkboek'' m.b.t. de door Jiddu Krishnamurti in 1909 neergeschreven leringen van K.H.

Wil je het boek lezen?Franciscus, de allerlaatste paus? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christian Vandekerkhove. Lezen Franciscus, de allerlaatste paus? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN