De redding

De redding - Anita Shreve | Highergroundnb.org

...den schoten te hulp. Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving ... bol.com | De Redding, Karen Kingsbury | 9789029717458 | Boeken ... . redden Zeeland overstroming watersnoodramp Log in om je favorieten ... De redding. Kort na middennacht gaf de kapitein de opdracht om alles klaar te maken om het schip te verlaten. De bemanning maakte de reddingboten klaar en deelde reddingsvesten uit. Er was een voor iedereen aan boord. De Redding. De redding is een ontroerende roman over de onvoorwaardelijke liefde van een moeder voor haar kwetsbare zoontje - een band die zo sterk is... De redding. Yasmine Ajam heeft met haar goede baan in New York ... bol.com | De redding, Anita Shreve | 9789022960516 | Boeken ... ... De redding. Yasmine Ajam heeft met haar goede baan in New York haar verleden in een achterstandswijk in Stockholm van zich afgeschud. Dan kijgt ze te horen dat haar broer Fadi naar Syrië is vertrokken om voor IS te vechten. In haar poging zijn verdwijning op te helderen, raakt Yasmine verstrikt in een gevaarlijk web van loyaliteit en geweld. In dit achttiende deel van de Voetbalgoden stelt Gerard van Gemert zijn hoofdpersonages voor hun grootste uitdaging tot nu toe. Vanaf 9 jaar. Stijn en Storm zijn bezig met de voorbereiding voor de Champions Leaguefinale. Een bende wil dat zij de wedstrijd beïnvloeden en dat zorgt voor druk en spanning. Zal de trainer Stijn en Storm nog wel durven opstellen? Na de watersnoodramp van 1 februari 1953 gebruikten de plaatselijke bevolking en vissers hun boten om mensen te redden. Ook andere landen schoten te hulp. Bestel De redding van Dick Bruna. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Redding [Californië] - Redding is een stad in de Amerikaanse staat Californië en de hoofdplaats van Shasta County. In 2010 woonden er 89.861 mensen in Redding. De stad is de grootste stad van Californië ten noorden van de agglomeratie Sacramento en de tweede grootste stad in Upstate California. De dijk hield stand maar bij de sectie beter bekend als "Groenendijk" werd de situatie kritiek. De dijk die daar niet was verstevigd met stenen dreigde te breken onder de enorme druk. Rond 5:30 in de ochtend van 1 Februari brak de dijk. Het zeewater baande zich een weg richting de zeer laag g...

INFORMATIE

AUTEUR
Anita Shreve
DIMENSIE
11,99 MB
BESTANDSNAAM
De redding.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer Peter Webster een jonge vrouw na een mislukte zelfmoordpoging uit haar totaal vernielde auto bevrijdt, kan hij haar niet meer uit zijn gedachten bannen. De twee beginnen een onstuimige verhouding. Achttien jaar later heeft Sheila hem al lang verlaten en zorgt Peter als alleenstaande ouder voor Rowan, hun dochter. Rowan dreigt echter het verkeerde pad op te gaan, en voor het eerst in hun leven maakt Peter zich zorgen over haar toekomst. Hij gaat op zoek naar de enige die Rowan misschien kan helpen, ook al zal Sheila’s terugkeer het hele gezin confronteren met vragen die Peter krampachtig heeft verdrongen: Hoe kan een moeder haar gezin verlaten? Waarom loopt een huwelijk stuk tussen twee mensen die zoveel van elkaar houden?De redding is een verhaal over zonde en vergeving, over geheimen en de vernietigende kracht van de waarheid; een meesterlijk portret van een gezin dat probeert het verleden te begrijpen en een nieuwe start te maken.

Wil je het boek lezen?De redding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anita Shreve. Lezen De redding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN