De Oude Zeekaart

De Oude Zeekaart - Arturo P'Rez-Reverte | Highergroundnb.org

... navigator bij een veilige reisvoorbereiding ... De oude zeekaart A Perez-Reverte - voor €19,95 ... .Afhankelijk van de schaal bevat de kaart informatie over ... De zeekaarten die waren gemaakt door Nederlandse cartografen waren gewild. Een voorbeeld van een bekende zeeatlas is die van Lucas Jansz. Waghenaer. Tot op de dag van vandaag wordt in het Verenigd Koninkrijk een zeemansgids aangeduid als een 'waggoner'. Zeekaarten gingen mee aan boord en werden ook zeker praktisch gebruikt. Originele oude Zeekaart van de Noordzee - ... Zeekaarten - De Oude Wereld ... . Originele oude Zeekaart van de Noordzee - ca 1900 !! Zeekaart noordzee zeer fraaie oude kaart uit circa 1900, afm. 30Cm x 25cm, op kwaliteitspapier (achterzijde uiteraard onbedrukt) e. Gelezen Ophalen of Verzenden. Bieden 28 mei. '20. Vriescheloo 28 mei. '20. Nomen est omen Vriescheloo. De Oude Zeekaart (Onbekende bindwijze). Coy, een berooide, melancholieke zeeman met een onlesbare dorst naar avontuur en gin-tonic, is na een... Originele oude Zeekaart van de Noordzee - ca 1900 !! Zeekaart noordzee zeer fraaie oude kaart uit circa 1900, afm. 30Cm x 25cm, op kwaliteitspapier (achterzijde uiteraard onbedrukt) e. Gelezen Ophalen of Verzenden. Bieden 1 apr. '20. Vriescheloo 1 apr. Oude Zeekaart - Vinden.nl www.vinden.nl. Stel vragen en krijg antwoorden en meer informatie ... Zeekaarten - De Oude Wereld www.deoudewereld.nl. De zeekaarten die waren gemaakt door Nederlandse cartografen waren gewild. Een voorbeeld van een bekende zeeatlas is die van Lucas Jansz. Waghenaer. Tot op de dag van vandaag wordt in het Verenigd Koninkrijk een zeemansgids aangeduid als een 'waggoner'. Zeekaarten. De eerste maal dat je een zeekaart onder ogen krijgt, zie je vast sterretjes…. Het is dan ook geen sinecure om zo...

INFORMATIE

AUTEUR
Arturo P'Rez-Reverte
DIMENSIE
3,25 MB
BESTANDSNAAM
De Oude Zeekaart.pdf

OMSCHRIJVING

Coy, een berooide, melancholieke zeeman met een onlesbare dorst naar avontuur en gin-tonic, is na een beroepsfout voor twee jaar op non-actief gesteld en zwalkt nu stuurloos rond op het Spaanse vasteland. Tijdens een maritieme veiling in Barcelona raakt hij gefascineerd door een mooie, mysterieuze vrouw die voor veel geld een oude zeekaart koopt: Tánger Soto. Ze werkt in het Scheepvaartmuseum in Madrid en heeft een grote obsessie: het vinden van het achttiende-eeuwse scheepwrak Dei Gloria. Coys navigatiekennis en duikervaring komen haar goed van pas en Coy laat zich graag gebruiken. Maar Tánger is even onbetrouwbaar als verleidelijk, en bovendien zijn er kapers op de kust.

Wil je het boek lezen?De Oude Zeekaart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arturo P'Rez-Reverte. Lezen De Oude Zeekaart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN