Alice in wonderland

Alice in wonderland - Harriet Castor | Highergroundnb.org

...d van haar jeugd. Ze wordt herenigd met haar jeugdvrienden en komt ook achter haar lotsbestemming: een einde maken aan het terreurbewind van de rode koningin ... Boekverslag Engels Alice in Wonderland door Lewis Carroll ... ... . Alice In Wonderland is uitnodigend en magisch, en geeft een verbeeldingsvolle nieuwe draai aan een van de meest geliefde verhalen aller tijden. Alice, nu 19 jaar oud, keert terug naar de bizarre wereld waar ze als kind voor het eerst kwam, en gaat op reis om te achterhalen wat haar ware lot is. Alice in Wonderland is een echte klassieker van Lewis Carroll, uit 1865. Deze versie is bewerkt door Ed Franck en geïllustreerd door Rébecca Dautremer. D ... Alice's Adventures in Wonderland - Wikipedia ... . Alice in Wonderland is een echte klassieker van Lewis Carroll, uit 1865. Deze versie is bewerkt door Ed Franck en geïllustreerd door Rébecca Dautremer. Dit boek verscheen eerder (2011) in een grote, hardcover versie. De uitgave uit 2018 is een paperback van (iets kleiner dan) A5-formaat. Titel: Alice in Wonderland Auteur: Lewis Carroll Samenvatting: Alice en haar zus zaten op een hete zomer middag in de tuin, haar zus las een boek. En Alice was slaperig. Opeens stond er een konijn bij Alice haar voeten, het kwam steeds dichterbij. Toen begon het konijn ook nog te praten! Daarna ging hij er vandoor. Alice tuimelde een konijnenhol in, en kwam in een wereld terecht waar alles anders was. Een boze hartenkoningin die hoofden wilde laten rollen, een pratende kat, en een theepartijtje dat op zijn minst bijzonder te noemen valt: het heet niet voor niets Wonderland. Directed by Clyde Geronimi, Wilfred Jackson, Hamilton Luske. With Kathryn Beaumont, Ed Wynn, Richard Haydn, Sterling Holloway. Alice stumbles into the world of Wonderland. Will she get home? Not if the Queen of Hearts has her way. Alice in Wonderland (1999) mijn stem. 2,69 (84) 84 stemmen . Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten Familie / Fantasy 129 minuten geregisseerd door Nick Willing met Tina Majorino, Miranda Richardson en Whoopi Goldberg Alice volgt een wit konijn in zijn konijnenhol en komt terecht in Wonderland. Daar komt ze een ... Alice in Wonderland zou ik aan iedereen aanraden, zowel kinderen, als tieners, als volwassenen. Het is niet alleen een leuk verhaal, het laat ook zien hoe wij denken en hoe gehecht de mens is aan zijn logica. Recensies "In 2015 is het 150 jaar geleden dat Alice in Wonderland van Lewis Carroll voor het eerst uitkwam. We kennen Alice in Wonderland in Nederland over het algemeen nog niet zo goed, al begint daar wel verandering in te komen. Alice in Wonderland jurk kopen. Je kunt online een Alice in Wonderland jurk kopen, wij zorgen voor een vlotte bezorging op jouw adres....

INFORMATIE

AUTEUR
Harriet Castor
DIMENSIE
3,35 MB
BESTANDSNAAM
Alice in wonderland.pdf

OMSCHRIJVING

Een bijzondere nieuwe uitgave van Alice in Wonderland Bewerking van LewisCarrolls beroemde verhaalAlice in Wonderland uit 1865• Over Alice’savonturen in Wonderland, haar ontmoetingen met het Witte Konijn, de Hoedenmaker, de Harten koningin, de Maartse Haas en vele anderen•Een bijzonder sprookje over zin &onzin, vol verwarrende gesprekken en vele woordspelingen• Onderscheidend door de bijzondere uitvoering, met diverse uitneembare documenten (gidsje voor Wonderland, brieven, gedichten, posters, pop-ups)• Alice in Wonderland wordt op meesterlijke wijze verfilmd door Tim Burton, met Mia Wasikowska en Johnny Depp in de hoofdrollen (première 8 april 2010 in Nederland)• Aantrekkelijk cadeauboek voor jonge lezers van 8-10 jaar Alice in Wonderland.

Wil je het boek lezen?Alice in wonderland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harriet Castor. Lezen Alice in wonderland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN