Vervolgde Kerk 9 - Noodsprong

Vervolgde Kerk 9 - Noodsprong - Gisette van Dalen | Highergroundnb.org

...lgde christenen in Syri ... Noodsprong van Gisette van Dalen is verschenen in de serie Vervolgde Kerk ... Noodsprong: vervolgde christenen in Syrië Vervolgde Kerk ... ... . Dit negende deel gaat over vervolgde christenen in een wereld waar IS heel dicht bij is. Noodsprong, Dalen, Gisette van, Kinderboeken, 9789402901375 | Gisette van Dalen: Noodsprong Vervolgde christenen in Syrië De directeur s... Noodsprong door Dalen, Gisette van, EAN 9789402901375. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Noodsprong is het negende deel in een serie over de vervolgde kerk. Gebonden, 144 pagina's. Status: ... serie de vervolgde kerk - Eeuwoud Koolmees ... . Noodsprong is het negende deel in een serie over de vervolgde kerk. Gebonden, 144 pagina's. Status: Op voorraad; Auteur: Dalen, Gisette van; Ean: 9789402901375; Aantal. € 7,00; Bestellen; Andere boeken van deze auteur. Dit ben ik. Bestel direct € 14,95. Idee van groep 2. Bestel direct € 9,95. De directeur staat in de deuropening. 'Onmiddellijk naar de kelder!' Het is niet de eerste keer dat de leerlingen en docenten van de school waar Abia op zit naar de schuilkelder moeten. Sinds IS oprukt, zijn er regelmatig gevechten. Als IS de stad in hand Noodsprong is het negende deel in een serie over de vervolgde kerk. Lees de eerste pagina's! Designed by MH-design. ... Bestel Noodsprong eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Noodsprong vervolgde christenen in Syrië Gisette van Dalen. Nederlands | Hardcover € 9,95 + 19 punten . Niet beschikbaar. Omschrijving. De 11 ... Reeks: Vervolgde Kerk; Nummer in reeks: 9 ; Afmetingen: 157 mm x 224 mm ; Gewicht: 297 g ; Type: Boek ... Noodsprong direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Noodsprong door Dalen, Gisette van, EAN 9789402901375. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten....

INFORMATIE

AUTEUR
Gisette van Dalen
DIMENSIE
9,82 MB
BESTANDSNAAM
Vervolgde Kerk 9 - Noodsprong.pdf

OMSCHRIJVING

De directeur staat in de deuropening. 'Onmiddellijk naar de kelder!' Het is niet de eerste keer dat de leerlingen en docenten van de school waar Abia op zit naar de schuilkelder moeten. Sinds IS oprukt, zijn er regelmatig gevechten. Als IS de stad in handen krijgt, zal het leven voor de christenen heel moeilijk, misschien wel onmogelijk worden. Daarom is Abia's vader vooruitgegaan naar Europa, om daar voor het hele gezin asiel aan te vragen. Maar waarom horen ze na de eerste berichten niks meer van hem? Ze maken hun eigen vluchtplan, maar nog voor ze vertrokken zijn, staat er een busje van IS voor de deur... Noodsprong is het negende deel in een serie over de vervolgde kerk.

Wil je het boek lezen?Vervolgde Kerk 9 - Noodsprong in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gisette van Dalen. Lezen Vervolgde Kerk 9 - Noodsprong Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN