Toen wij van Rotterdam vertrokken

Toen wij van Rotterdam vertrokken - Vic van de Reijt | Highergroundnb.org

...am vertrokken, vertrokken wij uit Rotterdam gezongen, onder meer door André van Duin midden jaren 1970 ... Toen zij uit Rotterdam vertrokken - Andere Tijden ... . In Toen wij van Rotterdam vertrokken zijn voor het eerst alle klassieke meezingers uit deze eeuw bij elkaar gebracht, liedjes van grootheden als J.H. Speenhoff, Dirk Witte en Louis Davids, maar ook van bijvoorbeeld Tom Manders, Drs. P en Willem Wilmink. Toen wij van Rotterdam vertrokken Nederlandse liederen uit de 20ste eeuw Bijeengebracht en ingeleid door Vic van de Reijt Toen wij van Rotterdam vertrokken Met de 'Edam' een ouwe schuit Met kakkerlakken in de midscheeps En rattennesten in 't vooruit Toen hadden wij een kleine jongen Als 'ketelbink' bij ons aan boord Die voor de eerste keer naar zee ging En nooit van haaien had gehoord Toen wij van Rotterdam vertrokken is de nieuwe, uitgebreide en herziene editie van Het land van Maas & Waal. Toen wij van Rotterdam vertrokken bevat de canon van het Nederlandse populaire lied van de twintigste ... Toen Wij Van Rotterdam Vertrokken - YouTube ... . Toen wij van Rotterdam vertrokken bevat de canon van het Nederlandse populaire lied van de twintigste eeuw - teksten die uit het leven gegrepen zijn en zonder meer tot ons cultureel erfgoed behoren. Toen wij van Rotterdam vertrokken - Nederlandse liederen (3. Tweedehands cd is een webshop die tweedehands cd's, dvd's en lp's verkoopt. We controleren altijd uitvoerig of het pro In 'Toen wij uit Rotterdam vertrokken' zijn ...

INFORMATIE

AUTEUR
Vic van de Reijt
DIMENSIE
7,47 MB
BESTANDSNAAM
Toen wij van Rotterdam vertrokken.pdf

OMSCHRIJVING

Het was wat armoedig gesteld met de liederenschat van de gemiddelde Nederlander. Goed, 'Een potje met vet' zong hij mee uit volle borst, maar van 'Ketelbinkie' kende hij slechts één regel, die hij ook nog verkeerd citeerde. Vic van de Reijt, samensteller van deze populaire bloemlezing Toen wij van Rotterdam vertrokken, heeft ons land weer leren zingen. Hij zorgde dat bij het kampvuur, op zeilkamp en in het stamcafé niemand meer zonder tekst hoefde te zitten.Toen wij van Rotterdam vertrokken is de nieuwe, uitgebreide en herziene editie van Het land van Maas & Waal. Toen wij van Rotterdam vertrokken bevat de canon van het Nederlandse populaire lied van de twintigste eeuw – teksten die uit het leven gegrepen zijn en zonder meer tot ons cultureel erfgoed behoren.

Wil je het boek lezen?Toen wij van Rotterdam vertrokken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vic van de Reijt. Lezen Toen wij van Rotterdam vertrokken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN