Op De Getuigenstoel

Op De Getuigenstoel - C. van den Berghe | Highergroundnb.org

...tuur was over de verkrachting, maar ook om wat ik ervoer tijdens de verhoren op zitting ... Herlees de getuigenissen van familie van De Gelder - Gazet ... ... . Ik wilde de lezer meenemen naar de getuigenstoel en laten voelen hoe het is om in een klein houten hokje gedwongen te worden. Buy Op de getuigenstoel: Prominente gerechtsfiguren aan het woord 01 by Berghe, Caroline Van den (ISBN: 9789058266255) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. De verdachten verhoorden op hun beurt de beurscontroleur, alsof deze niet op de getui ... Vermassen: 'Eigenlijk hoort advocaat Keuleneer op ... ... . De verdachten verhoorden op hun beurt de beurscontroleur, alsof deze niet op de getuigenstoel zat maar in de beklaagdenbank. De opmerkelijke taferelen zijn het gevolg van de wending die de ... Onderzoeksrechter Myriam Vrints heeft maandag, op de veertiende zittingsdag van het assisenproces Van Noppen, zo'n zeven uren op de getuigenstoel gezeten. Michel Op de Weerdt: ,,Ik dacht dat ze dood was. ... ,,Ik zal eerlijk zijn'', antwoordde Liliane De Swert vanop de getuigenstoel: ,,Dat was om de erfenisrechten te ontduiken. Ethel Janssens, de moeder van de kleine Stef Seutens, werd woensdag op de getuigenstoel gespaard door de vele advocaten van de burgerlijke partijen en door......

INFORMATIE

AUTEUR
C. van den Berghe
DIMENSIE
10,29 MB
BESTANDSNAAM
Op De Getuigenstoel.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe verloopt een moordonderzoek? Welke rol speelt het openbaar ministerie? Wie komt er in een assisenjury terecht? Wat betekent levenslange opsluiting? Wat doet de veroordeelde in de gevangenis?Tien sleutelfiguren binnen justitie geven een antwoord op al uw vragen over de werking van het gerecht, van misdaad tot straf. Voor het eerst getuigen zij over de uitvoering van hun taak en de emoties die daarachter schuilgaan. Gaan op de getuigenstoel zitten:Karel Van Cauwenberghe, onderzoeksrechter Bernadette Baeyens, openbaar aanklaagster Jef Vermassen en Johan Platteau, topadvocaten in dienst van zowel daders als slachtoffersWim Van de Voorde, wetsdokter Chris Dillen, gerechtspsychiater Michel Jordens, assisenvoorzitter een anoniem jurylidRoland Mentens, gevangenisdirecteur Piet Piron, voorzitter van de strafuitvoeringsrechtbankDit boek zal uw kijk op de ophefmakende moorddossiers in ons land – Hans Van Themsche, Björn Moons, Jimmy Hemeleers, Marc Dutroux, Geneviève Lhermitte, Andy Hermans, Marco Capelle,Annick Van Uytsel, Kitty Van Nieuwenhuyse en vele andere - blijvend veranderen. CAROLINE VAN DEN BERGHE werkt al jaren op de VRT nieuwsdienst en brengt verslag uit over alle grote rechtszaken in België. Dit boek kijkt achter de schermen van het gerechtelijk onderzoek. Een indringende kennismaking met de onbekende wereld van justitie.

Wil je het boek lezen?Op De Getuigenstoel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. van den Berghe. Lezen Op De Getuigenstoel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN