Handboek voor ouderlingen en/of oudsten

Handboek voor ouderlingen en/of oudsten - Peter van de Kamp | Highergroundnb.org

...n en verdiepende teksten zetten aan tot nadenken over thema's rondom het pastoraat ... Handboek voor ouderlingen en/of oudsten | De Boekenmolen ... . Een compleet handboek, dat elke ouderling of bezoekmedewerker informeert én inspireert. Ad Heystek, Willem van der Horst, Peter van de Kamp, Sake Stoppels Handboek voor ouderlingen en oudsten. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen Ouderlingen, Pastorale arbeid, Religie, kerkelijke ambten, Godsdienst, Godgeleerdheid, Pastoraat Taal Nederlands Serie Werken in de kerk Meer informatie Handboek voor ouderlingen en oudsten. ed. / P. van de Kamp. Amsterdam : Buijten & Schipperheijn Motief, 2014. p. 75-81 ... Handboek voor ouderlingen en/of oudsten - 9789058817464 ... . ed. / P. van de Kamp. Amsterdam : Buijten & Schipperheijn Motief, 2014. p. 75-81 (Werken in de kerk). Research output: Chapter in Book / Report / Conference proceeding › Chapter › Popular Buy Handboek voor ouderlingen en/of oudsten 01 by Peter van de Kamp (ISBN: 9789058817464) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter van de Kamp
DIMENSIE
9,10 MB
BESTANDSNAAM
Handboek voor ouderlingen en/of oudsten.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek laat zien waar de oudste/ouderling vandaan komt. Maar ook wat het profiel van ouderlingenwerk in de gemeente is en hoe dat werk gedaan kan worden. Het geeft je handige tips en nieuwe ideeën voor alle aspecten van je werk als ouderling: van bidden met een senior tot effectief vergaderen met je mede-oudsten.De schrijvers hebben ervaring in het meedenken en meedoen met ouderlingen. Het is hun overtuiging dat oudsten voor een gemeente de wegwijzers zijn naar Gods komende koninkrijk. Het werk van de ouderling/oudste is daarmee één van de mooiste vormen van vrijwilligerswerk. Meewerken met God - samenwerken met mensen, met het oog op de opbouw van de gemeente.Auteurs van dit boek zijn: Ad Heystek, Willem van der Horst, Peter van de Kamp en Sake Stoppels, afkomstig uit verschillende protestantse kerken.

Wil je het boek lezen?Handboek voor ouderlingen en/of oudsten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter van de Kamp. Lezen Handboek voor ouderlingen en/of oudsten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN