De wereld van de misdaad - De wereld van de misdaad

De wereld van de misdaad - De wereld van de misdaad - Gerlof Leistra | Highergroundnb.org

... bewoners, met één bizar voordeel: de artsen in de lokale ziekenhuizen zijn experts 8 De wereld van de misdaad de wereld van de misdaad ... Studystore | De wereld van de misdaad: standplaats de ... ... .indd :01:06 Bestel De wereld van de misdaad van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De wereld van de misdaad - De wereld van de misdaad is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De wereld van de misdaad - De wereld van de misdaad PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De wereld van de misdaad - De wereld van de misdaad De wereld van de misdaad | ISBN 978904880 ... De wereld van de misdaad - (ISBN: 9789048804788) | De Slegte ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De wereld van de misdaad - De wereld van de misdaad De wereld van de misdaad | ISBN 9789048804788 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 9789048804788 - De wereld van de misdaad - De wereld van de misdaad.. Portret van het criminele milieu in een reeks wereldsteden, geschetst door lokale crimereportersDe georganiseerde misdaad is wereldwijd actief, maar heeft altijd een lokale basis. Elke werel.. de wereld van de misdaad | ISBN 9789046803790 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De wereld van de misdaad. Amsterdam geldt als de hoofdstad van de Nederlandse misdaad. In Mokum wonen en werken de Grote Jongens. Autochtonen uit de Jordaan en West, maar ook allochtonen uit alle windrichtingen. De reputatie van Rotterdam en Den Haag is eveneens geducht, maar ook buiten de Randstad tiert de misdaad welig. Drugs, vrouwenhandel, wapens: de georganiseerde criminaliteit heeft zich ... Portret van het criminele milieu in een reeks wereldsteden, geschetst door lokale crimereportersDe georganiseerde misdaad is wereldwijd actief, maar heeft altijd een lokale basis. Elke wereldstad heeft haar eigen milieu. De p...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerlof Leistra
DIMENSIE
12,90 MB
BESTANDSNAAM
De wereld van de misdaad - De wereld van de misdaad.pdf

OMSCHRIJVING

Portret van het criminele milieu in een reeks wereldsteden, geschetst door lokale crimereportersDe georganiseerde misdaad is wereldwijd actief, maar heeft altijd een lokale basis. Elke wereldstad heeft haar eigen milieu. De penoze in Amsterdam is anders georganiseerd dan die in New York, Tokyo of Bangkok, maar er zijn ook opvallende overeenkomsten. De wereld van de misdaad brengt die internationale onderwereld in kaart. Een bloedstollende rondreis langs de criminal capitals of the world.Wie maakt er de dienst uit? Welke misdaadgroeperingen zijn er actief en welke markten bedienen zij (drugs, wapens, vrouwen)? Hoe is de samenwerking? Hoeveel liquidaties worden er gepleegd? In hoeverre is er sprake van corruptie en verwevenheid van onder- en bovenwereld? Rijden er Hells Angels rond? Wie zijn de belangrijkste ‘maffia-advocaten’? Is de plaatselijke gevangenis een hotel of de hel?Hoe is het strafklimaat? Maar ook: loopt de lokale misdaadverslaggever gevaar? Hoe onderhoudt hij het contact met de criminelen?

Wil je het boek lezen?De wereld van de misdaad - De wereld van de misdaad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerlof Leistra. Lezen De wereld van de misdaad - De wereld van de misdaad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN