De monastieke tuin

De monastieke tuin - Laura van Abt Poimên | Highergroundnb.org

...nke de Vries. De Laura van Abt Poimên is een beweging die op een hedendaagse manier probeert te leven in het spoor van de woestijnvaders en van Benedictus ... De monastieke tuin, Laura van Abt Poimên - Ebook ... ... . Een groep Laurieten selecteerde 52 teksten om dieper te kunnen De monastieke tuin | ISBN 9789401428798 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 1 De monastieke tuin. 2. 3 Laura van Abt Poimên De monastieke tuin 52 teksten voor u gelezen. 4 Dit boek werd voor u samengesteld door Dirk Doms, Willy Dupont, Linda Vercauteren, Ann Vermeire, Leo Vos, Alexis Werbrouck osb. Tekeningen: Maur-Etienn ... De monastieke tuin - Laura van Abt Poimên - 9789401430296 ... ... . 4 Dit boek werd voor u samengesteld door Dirk Doms, Willy Dupont, Linda Vercauteren, Ann Vermeire, Leo Vos, Alexis Werbrouck osb. Tekeningen: Maur-Etienne van Doorslaer osb. 5 Inhoud Woord vooraf 10 De monastieke tuin Inleiding 12 1 Willem van Saint-Thierry 17 Huisgenoot worden van uitgelezen ... 14 de monastieke tuin De 52 teksten bestrijken de hele monastieke geschiedenis, te beginnen met de 4e-5e eeuw tot vandaag. Een aantal auteurs zijn nog in leven. Dat hierbij de 17e en 18e eeuw afwezig blijven mag verbazen. Werden in die twee eeuwen niet echt monastieke teksten ...

INFORMATIE

AUTEUR
Laura van Abt Poimên
DIMENSIE
3,98 MB
BESTANDSNAAM
De monastieke tuin.pdf

OMSCHRIJVING

Een zorgvuldige selectie van relevante monastieke teksten Een 'uitgelezen' bundeling van monastieke teksten voor elke week van het jaar. Van Bernardus van Clairvaux en Meester Eckhart tot Michael Casey en Minke de Vries. De Laura van Abt Poimên is een beweging die op een hedendaagse manier probeert te leven in het spoor van de woestijnvaders en van Benedictus. Een groep Laurieten selecteerde 52 teksten om dieper te kunnen doordringen in de monastieke spiritualiteit. Niet zomaar teksten die her en der geplukt werden uit een of ander boek, maar teksten die ze grondig samen lazen, herlazen en op hen lieten inwerken. Dit boek is het prachtige resultaat van hun driejarige leestocht. Het zijn een voor een teksten die, hoewel sommige dateren van de 3de eeuw, mensen van vandaag blijven aanspreken en inspireren.

Wil je het boek lezen?De monastieke tuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura van Abt Poimên. Lezen De monastieke tuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN