Stotteren en stottertherapie bij heel jonge kinderen

Stotteren en stottertherapie bij heel jonge kinderen - Ronny Boey | Highergroundnb.org

...ans op herstel is het grootst bij jonge kinderen ... De behandeling van jonge stotterende kinderen | SpringerLink ... . Indien de moeder stottert, is er 36% kans op stotteren bij een zoon en 17% bij een dochter. ... heel enthousiast zijn, heel snel en veel willen praten, ongeduldig zijn, boos zijn, ... Belangrijk is dat deze emotionele en psychische stress bij kinderen niet de oorzaak is van het stotteren. Bemoedig en steun hem daarin. Kinderen, zowel jonge als oudere, zijn heel gevoelig voor de waardering van hun ouders. Zo bevordert u het zelfvertrouwen van je kind. ... Stotteren en stottertherapie bij heel jonge kinderen ... ... . Zo bevordert u het zelfvertrouwen van je kind. Probeer dus niet alleen stil te staan bij het stotteren van het kind. Het stotteren is slechts een klein stukje van je kind, het hele kind is immers veel meer !! Stottertherapie bij jonge stotterende kinderen biedt een praktische werkwijze en een bruikbare leidraad aan om op een directe manier te werken met jonge kinderen die stotteren. Dit handboek is gebaseerd op het therapieconcept voor directe stottertherapie bij jonge kinderen (Mini-KIDS)....

INFORMATIE

AUTEUR
Ronny Boey
DIMENSIE
7,45 MB
BESTANDSNAAM
Stotteren en stottertherapie bij heel jonge kinderen.pdf

OMSCHRIJVING

Stotteren begint op heel jonge leeftijd. Als het spreken van jonge kinderen symptomen vertoont van de ontwikkeling van stotteren, is preventieve hulpverlening aangewezen. De indicatie, ­ver­ant­woor­ding en methodiek van de hulpverlening worden in dit boek beschreven en geïllustreerd met voorbeelden uit de behandeling.Dit boek is bedoeld voor logopedisten die zich specialiseren in stotteren of als stottertherapeuten functioneren. Het richt zich ook tot dokters die de resultaten uit klinisch onderzoek voor stotteren en de behandelplannen dienen te beoordelen. Ook voor andere geïnteresseerden: leerkrachten kleuteronderwijs, CLB-medewerkers, psy­chologen, pedagogen en ouders van jonge stotterende kinderen verheldert het boek eveneens de ontwikkeling en behandeling van jonge stotterende kinderen.

Wil je het boek lezen?Stotteren en stottertherapie bij heel jonge kinderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronny Boey. Lezen Stotteren en stottertherapie bij heel jonge kinderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN