Drijf-veer

Drijf-veer - Holkje van der Veer | Highergroundnb.org

...rvakantie. Ontdek de Friese Meren, de natuur en de gezellige watersportdorpjes in de omgeving ... drijfveer - Vertaling Nederlands-Engels ... . Drijfveer 1) Aanleiding 2) Aansporing 3) Behoefte 4) Beweeggrond 5) Beweegreden 6) Grond 7) Motief 8) Motivatie 9) Oorzaak 10) Prikkel 11) Reden 12) Ressort 13) Roersel 14) Stimulans 15) Waardoor men iets doet Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Drijf-Veer moedigt mensen aan oude belemmerende denk-, voel- en gedragspatronen onder ogen ... Zeilboot Fox 22 huren midden in Friesland | Drijfveer ... . Drijf-Veer moedigt mensen aan oude belemmerende denk-, voel- en gedragspatronen onder ogen te zien en te transformeren. Drijf-Veer inspireert mensen het authentieke in zichzelf -opnieuw- te ontdekken en dit van zelf te laten spreken in het contact met de ander. ... Drijfveren. Drijfveren zeggen iets over je motivatie, houding, voorkeur en waarden. Je drijfveren kunnen als gevolg van tijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Holkje van der Veer
DIMENSIE
10,71 MB
BESTANDSNAAM
Drijf-veer.pdf

OMSCHRIJVING

HOLKJE VAN DER VEER Drijf-veer. Voorbij de angst 'Wees niet Bang! Heb moed en wees stoer. Laat je niet bang maken en leef voorbij de angst.' In haar nieuwe boek Drijf-veer. Voorbij de angst neemt de dominicanes Holkje van der Veer deze woorden als uitgangspunt om met vertrouwen voorbij de angst te leven. Ze zegt hierover: 'De woorden Wees niet Bang staan wel 365 keer in de Bijbel, voor iedere dag één. Ik heb het niet nageteld, maar het is een mooie gedachte. Op verschillende manieren geven ze steun, en zelfs een duwtje in de rug om elke dag vol vertrouwen te leven.' De schrijfster verkent op haar eigen creatieve manier de vele aspecten die deze woorden oproepen, zoals schaamte, onzekerheid, zwijgen maar ook moed en vertrouwen. Ze luistert naar ver- halen van ervaringsdeskundigen, waaronder een bootvluchteling, een verpleegkundige en een student die wacht op een medische ingreep. Het gaat om de moed om te vluchten, de moed om vol te houden, de moed om opnieuw te beginnen. Ze maakt daarbij gebruik van Bijbelcitaten ('Wees niet bang om de Bijbel te openen'), van gedichten, observaties en eigen inzichten. Verlangend naar vertrouwen, voorbij de angst, neemt zuster Holkje je mee op haar reis. Holkje van der Veer (1960) studeerde cultureel en agogisch werk en theologie. In 1996 trad ze toe als dominicanes. Eerder verscheen van haar hand: Veer-kracht. Spiritueel leven met een bijzonder lichaam (2016) en Verlangen als antwoord (2013).

Wil je het boek lezen?Drijf-veer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Holkje van der Veer. Lezen Drijf-veer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN