Door De Bank Genomen

Door De Bank Genomen - Onbekend | Highergroundnb.org

... druk is een boek uitgegeven bij Q. ISBN 9789021408378 George van Houts is geen econoom, maar een theatermaker die zelf alles uitzocht over ons geldsysteem ... Door de bank genomen - Home | Facebook ... . Dit boek is een verslag van de theatrale zoektocht van een ""muppet' (een klant in bankterminologie) naar de knap verhulde waarheid over hoe ons geld werkt, wie er de baas is, wie de lasten dragen en wie er ... Door de Bank genomen. 28 mei 2020. ... Maurice Veldman legt het uit. "De ING denkt met u mee", luidt de slagzin van de bank die ooit begon als de Postbank en door de Nederlandse Staat in d ... DE VERLEIDERS: door de bank genomen ... . ... Maurice Veldman legt het uit. "De ING denkt met u mee", luidt de slagzin van de bank die ooit begon als de Postbank en door de Nederlandse Staat in de bankencrisis met maar liefst 32,5 miljard euro aan noodhulp in de lucht werd gehouden. Door den band, thans in verschillende streken nog zeer gewoon, en elders ten onrechte beschouwd als verminkt uit door de bank. Door den band zijn politieker s mensen die weinig slaap nodig hebben. Door den band genomen is Nederland er altijd bij, bij grote voetbalcompetities. DE VERLEIDERS brengen vlijmscherpe theaterstukken over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne met de diepgang van toneel en de urgentie en snelheid van cabaret. KOMEND SEIZOEN IN HET THEATER: PANDEPANIEK Het onvermijdelijke vervolg op Door de bank genomen » Klik hier voor meer informatie » Klik hier voor de ... In de verpanding staan echter slechts twee ervaringen, uitgebreider omschreven dan in "Door de bank genomen". Het leuke aan "door de bank genomen" is dat het boek wel veertig ervaringen bevat waardoor de lezer een veel beter inzicht krijgt in de gedragingen van de banken. De ING denkt met u mee, luidt de slagzin van de bank die ooit begon als de Postbank en door de Nederlandse Staat in de bankencrisis met maar liefst 32,5 miljard euro aan noodhulp in de lucht werd gehouden...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
4,55 MB
BESTANDSNAAM
Door De Bank Genomen.pdf

OMSCHRIJVING

De brave meneer Van Driel is een kleine spaarder die door zijn financieel adviseur uiteraard met de nek wordt aangekeken. De relatie met zijn bank verandert echter op slag wanneer hij tientallen miljoenen wint bij EuroPoen. Rode loper, VIP-behandeling: voortaan wordt hij met alle egards ontvangen. Meneer Van Driel staat voor de keuze: zich aansluiten bij de grote familie van sukkelaars of doordringen in het gesloten wereldje van financiële killers.

Wil je het boek lezen?Door De Bank Genomen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Door De Bank Genomen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN